aZo daar ben ik weer. Vandaag in ieder geval even met een nieuwe post. Vanuit mijn bed met Elin lekker slapend in haar wiegje naast mij. Gisteren is hij niet online gekomen maar vandaag alsnog een sneak van mijn afgelopen week. De week waarin natuurlijk Elin geboren is, het hoogtepunt. Maar waarin wij ook nog heerlijk geshopt hebben. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

image

2e paasdag en geen weeën, dus besloten Bram en ik nog even lekker de stad in de gaan. We gingen naar Arnhem. Daar zag ik de Invito, die helaas failliet is gegaan, en ze hadden hier overal 70% korting op. Schoenenfreak als ik ben, moest hier natuurlijk even naar binnen. En ik scoorde bovenstaande beauty’s. De normaal prijs was €69,95 en nu betaalde ik hier 21 euro voor. Prima prijs voor deze heerlijk zittende schoenen. Nu heb ik hier nog niet van kunnen genieten maar dat gaat snel gebeuren. Zodra ik weer heerlijk naar buiten mag.

image

De 40 weken zijn gepasseerd. Vanaf nu is het echt aftellen geblazen, wanneer gaat het gebeuren?

image

Hero nog een lekker aan het genieten in het zonnetje. Hij zocht het hoger op haha.

image

Bram ging woensdagavond trainen geven bij de korfbal en ik ging nog even een keer gezellig mee.

image

En ja hoor Elin is er. Dit was een dagje later. Ze had honger en vond mijn neus ook wel heel erg lekker. Haha.

image

Jaa, we mogen naar huis. Eerder als verwacht. Zondagmiddag rond 3 uur zijn we vertrokken met de kleine meid.

image

Bij thuiskomst vonden we dit in de tuin. 🙂 Lief toch?

image

Zondagavond genoten van een heerlijke biefstuk met kruidenboter. Smullen!

En de week is alweer voorbij. De komende week lig ik natuurlijk veel te genieten en bij te komen. En breng ik veel tijd op bed of op de bank door. Dus het is nog even kijken hoeveel materiaal ik ga hebben voor volgende week, maar dat komt vast goed. Krijgen veel cadeautjes en bloemen en kaartjes dus ik ben er volgende week gewoon weer met een nieuwe a Sneak from my Week.