Plum & Honey

December, de maand van Sinterklaas en de maand van Kerst. Wij doen dit jaar Sinterklaas vieren met Bram zijn familie en Kerst met mijn familie. Dus 2x cadeautjes. Hihi, altijd goed. Nu wil ik ook een beetje Sinterklaas en Kerstman spelen voor jullie en heb ik een leuke winactie. Je maakt kans op de Acqua Colonia Plum & Honey Eau de cologne. Wat je moet doen en wat voor een geur het precies is lees je hieronder.

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"DB21827B-4C64-4454-8873-ED87E5AFD1F4_1480493054120","width":2448,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"source":"editor","origin":"gallery","height":3264,"subsource":"done_button","total_editor_time":15,"brushes_used":0}

Deze heerlijke geur is een limited edition van de bekende 4711 Acqua Colonia eau de cologne. Het is de geur Plum & Honey. Vreemde combinatie zul je denken? Dat klopt, maar verrassend lekker.
Deze geuren combinatie past perfect bij het koudere weer en heeft een hele betaalbare prijs.

“Acqua Colonia staat bekend om de stemming-verhogende, aroma-therapeutische effecten van de verschillende componenten van haar geuren. Terwijl het permanente Acqua Colonia scala dat het hele jaar beschikbaar is, heerlijk verfrissend is, voldoet de seizoenseditie aan de intense behoefte aan ‘feel-good’ momenten op koelere dagen. Hiermee is 4711 House of Fragrances erin geslaagd om chique, verfijning te creëren in de wereld van Eau de Colognes. Acqua Colonia Plum & Honey combineert de geur met aangename koele elementen met warme omhullende geurnuances.”

Plum & Honey is een echte cocoon-geur. Het krachtige en frisse fruitaroma van de pruim staat in contrast met de welriekende geur van de honing met zijn kalmerende werking. Er ontstaat door de combinatie een inspirerende geur. De geurnoten komen ook echt duidelijk naar boven.  Ideaal voor de winter.

Je kan de geur natuurlijk lekker dragen maar ook is hij heel erg geschikt als interieur geur.
Het flacon is heel erg mooi door het facetgeslepen glas.

En jij maakt nu kans op deze geur. Wat je hiervoor moet doen? Volg mij op Instagram en / of Bloglovin en laat hieronder in een comment even weten dat je meedoet en wat je Instagram naam is. Voor een extra winkans mag je de foto van de winactie ook reposten en mij erin taggen. @moniquemichelle.nl. De winnaar wordt 7 december bekend gemaakt.

Mocht je niet kunnen wachten tot de uitslag dan kan je de 4711 Acqua Colonia Plum & Honey natuurlijk ook zelf kopen voor €19,95 bij bijv. Douglas.