s. Oliver for him

Eerder deze week kon je al de review van s. Oliver for Her lezen en nu heb ik ook de s. Oliver for Him versie voor jullie. Een perfect cadeautje voor hem deze Sinterklaas of deze Kerstdagen. En ik verklap je alvast, hij is echt Zó lekker! De damesgeur was ook al super lekker en deze sluit zich daar helemaal bij aan. Lees en kijk gauw verder.

img_0740

Ook deze eau de toilette zit in een simpel donkergrijs doosje met het merk en de titel er duidelijk op. Prima verpakking

img_0744

Deze mannenversie is echt heel erg lekker. Ik hoefde niet eens even 10 sec te wapperen of te wachten met ruiken. Hij was meteen BAM! Heerlijk. Deze flacon heeft geen strikje en is grijzig van kleur. De geur zelf is wel vrij krachtig, maar zeker niet heel zwaar.

s.Oliver FOR HIM opent dynamisch met een samenspel van friszoete appel, zwarte thee en kruidige rode peper. In het hart krijgt de geur met rozemarijn, geranium en vioolblaadjes een elegant en mannelijk karakter. De verleidelijke en intense basis van s.Oliver for Him bestaat uit warme noten van tonkaboon en muskus bijgestaan door rijke en aardse akkoorden van mos.

De geur zelf is kruidig, maar zoals ik al zei, ik vond hem wel echt meteen lekker. Maar dit is natuurlijk heel erg persoonlijk. Naarmate de geur vervaagt gaat hij van mannelijk en kruidig naar iets zoeter. Heerlijk.

img_0745

En wederom heeft deze geur een heerlijk fijn prijskaartje. De s. Oliver Eau de Toilette for him kost €20,99 en is o.a. verkrijgbaar bij s.oliver.nl en dit incl. verzendkosten. En voor deze prijs is het toch een fantastisch Sinterklaas of Kerstcadeau?