mini shoplog

Afgelopen dinsdag liep ik met Elin even richting de stad en ik belandde bij de Hema, Action en Ter Stal. Bij de Hema en Ter Stal kocht ik wat kleding voor Elin. Deze wil ik jullie graag laten zien in deze mini shoplog. Kijken jullie mee?

Deze superleuke leggings kocht ik bij de Hema. Ze waren nu in de sale voor maar €5. 5 euro voor 2 leggings dus. Mooi prijsje.

Ook deze 2 leggings waren nu samen €5

Deze 2 truitjes waren nu ook in de aanbieding. Niet zozeer in de sale maar een gewone aanbieding. 2 voor €12. Er waren iets van 4 of 5 verschillende soorten, maar ik vond deze 2 wel erg leuk. Tussen die 4 of 5 soorten zaten ook jongens varianten.

Bij de Ter Stal vond ik dit fantastische shirt. Nu is deze wat aan de ruime kant. Het is namelijk een 92 maar staat super leuk met een strak broekje eronder. Dan is die lekker oversized. Dit shirtje kostte €6. Ook lekker low budget.

Elin heeft nu maat 86 en een kleine 92. Maar doordat deze al wat oversized is, is hij bij Elin nog iets groter. Heeft ook weer een voordeel want dan kan ze hem nog lekker lang dragen. Hihi, slim inkopen doen zo 😉

Dit was alweer de mini shoplog Hema en Ter Stal. Zoek je baby/kinderkleding ga dan zeker eens een kijkje nemen bij beide winkels. Ik liep de Hema in en wat hebben ze daar een leuke baby/kinderkleding. En de nieuwe collectie voor de jongens is zeker echt super top! Super leuke shirts voor het voorjaar en zomer.

Ook Ter Stal heeft hele toffe items. Kortom beide aanraders als je leuke baby of kinderkleding zoekt.