gepersonaliseerde

Al eerder scheef ik een blog over de webshop KAYA. Je vindt bij Kaya vooral unieke sieraden, maar nu hebben ze ook een nieuwe gepersonaliseerde lijn gelanceerd. Hele mooie en kwalitatieve items. Dus ben jij op zoek naar een sleutelhanger, sieraden organizer, portemonnee of gepersonaliseerde clutch van Kaya? Lees dan snel verder.

De items bestaan uit wit, roze of zwart. Ze zijn allemaal gemaakt van leer en een goede kwaliteit. Je kunt op ieder item je initialen laten zetten. De keuze is één of twee initialen. Ik koos voor mijn voornaam en mijn doopnaam. MoniqueMichelle. Ook de naam van mijn blog natuurlijk. Elin zegt, de letters MM staan voor Mama Monique. Ook super lief en leuk bedacht natuurlijk.
Ik houd van mooie strakke gepersonaliseerde items en ben dan ook erg blij met deze clutch. Ik neem hem overal mee naartoe. Tijdens alledaagse uitjes maar ook bijv. uit eten. Voor alle gelegenheden dus.

gepersonaliseerd


Een gepersonaliseerd item is natuurlijk ook super leuk om cadeau te geven aan iemand. In de clutch zitten meerdere opbergvakjes, ideaal. Hij is gemaakt van kalfsleer met een mooi gestikt randje. De afmeting is 16x22cm, perfect formaat.
Tevens is de clutch erg stevig en verwacht ik dat de rits ook erg lang mee gaat. Hij gaat niet stroef oid. De initialen zijn goudkleurig, my favorite. Echt een toevoeging aan je outfit.

gepesonaliseerd

Mocht je een clutch niet handig vinden, dan kan je ook kiezen voor een portemonnee bijv. Die is kleine maar niet minder mooi. Wederom van kalfsleer gemaakt met gouden initialen.

Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een mooie sieraden organizer. Voor bijv. op vakantie of gewoon in je tas. Hier heb je alle sieraden altijd bij de hand. Hij heeft ook meerdere vakjes en het grote voordeel. Nooit meer losse sieraden in je tas of toilettas.

kaya

Tot slot, heeft KAYA een mooie sleutelhanger verkrijgbaar in 5 kleuren en 2 vormen. Ook de sleutelhanger is te personaliseren met initialen. Wederom ook een erg leuk cadeautje, ook voor je zoon of dochter. Voor bijv. aan de fietssleutels.

Ik vind deze gepersonaliseerde lijn van KAYA echt een aanvulling op de webshop.

♡ Giving back: per sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan