sneak weekNou, mijn eerste verlofweek zit erop. Wel even wennen is dat. De komende 16 weken sowieso niet te hoeven werken. Gek hoor. Maar goed, nu wel alle tijd om energie te sparen en alles klaar te maken voor de komst van de kleine. Op dit moment is het nog 3 weken tot de uitgerekende datum. Spannend! Afgelopen week hebben we een gipsbuik gemaakt en hadden we de liggingsecho.

image

Afgelopen maandag hadden wij in de avond de liggingsecho. Het hoofdje ligt al ver ingedaald en hij of zij werkte niet echt mee, dus konden we het profiel niet heel goed zien. Maar hier boven kan je het wel een beetje zien. Neusje, mondje en oogkasje. Alles zag er goed uit en woog op dat moment ongeveer 5,5 pond. Mooi formaatje.

image

Na de liggingsecho hebben we een gipsbuik gemaakt. En dit is het resultaat geworden. Wel een klusje waarbij je vies wordt, haha. Wat een zooitje krijg je ervan. Op de gipsbuik hierboven kan je goed zien waar de baby lag ten tijde van maken. Op de foto links voorin. Haha.

image

Ook gingen we nog even wat foto’s maken van de bump. En deze hierboven vind ik wel heel mooi geworden, zo met die zon erachter.

image

Dinner is served. Een heerlijke maaltijdsalade met een broodje gezond van de Bakker Bart. Jammie!

image

Ondertussen was ik druk bezig met de gipsbuik de schilderen. En hierboven kan je zien hoe die wordt. Hij is nog niet helemaal klaar, maar wel echt bijna. En ik vind hem leuk :).

image

Zondag gingen we nog even de tuin in. Bram die haalde een klimop weg en ik knipte de rozenstruik bij. Verder werd de tuin nog even aangeveegd en het ziet er weer goed uit. Nu nog even een keer wat plantjes halen, maar goed, de container zit vol. Dus even wachten nog. En anders komt dat het voorjaar wel. Hero hield ondertussen alles goed in de gaten.

image

Hero onder de douche gezet. Was weer een keertje nodig. En daar heeft hij zo’n hekel aan. Haha. Tot je met een handdoek klaarstaat en dan gaat hij er echt even voor zitten. Lekker afdrogen en dan gek doen. Daarna nog even lekker geborsteld.

We zijn ook nog uit eten geweest afgelopen week, maar daar heb ik helaas geen foto’s van. Aankomende week is het een redelijk rustige week. Ga ik dinsdag nog even naar de kapper, o.a. mijn uitgroei bij laten werken en knippen. Woensdag ga ik nog iets leuks doen met mijn moeder en zusje en het weekend is ook aardig druk met verjaardagen. Maar goed, als ik niet fit genoeg ben, dan is het kiezen waar ik wel en niet heen ga.  Dus ik hoop dat ik deze week een stuk beter kan slapen. Merk wel dat ik die slaap nodig heb. Ik wens jullie een hele fijne week 🙂