a sneakDeze week heb ik wel weer een nieuwe A Sneak from my Week voor jullie. Vorige week helaas niet, omdat ik niet veel foto’s had gemaakt en veel op de bank en in bed geleden heb met hoofdpijn. Maar deze week wel weer een nieuwe. Ik heb niet heel veel bijzonders gedaan. Bram heeft de box neergezet en we kochten nieuwe schoenen.

image

Vorige week dinsdag waren we even naar de Schuurman Schoenen gegaan want daar hadden ze nog flinke sale. Nu heb je afgelopen week kunnen zien dat ik Dr. Martens gekocht had. En Bram koost deze gevet lederen schoenen. Super mooi zijn ze hè?

image

Alweer 33 weken!

image

Ook zette Bram de box vast neer. Dit ook omdat we dan Hero er vast aan kunnen laten wennen.

image

Bij de Aldi kochten we deze mooie pot met hyacinten.

image

image

Chilldagje met Hero. Hij ligt heel graag bij mij de laatste maanden en ook het liefste bovenop mij. Hij beschermt mijn buik goed, haha.

image

Jammie! Fristi, my favorite.

image

My belly, met onluchtingsgat, haha..

image

Tot slot kocht ik bij de TerStal nog een paar kleertjes. Ik kon ze niet laten liggen.

Dit was alweer mijn afgelopen week. Aankomende week werk ik weer 4 dagen, maandagavond komt mijn lieve vriendinnetje langs en dinsdag breng ik nog even een bezoekje aan de kapper (alweer? ja alweer) en krijg ik een zwangerschapsmassage. Dit om wellicht mijn rugklachten wat te verminderen. En anders is het natuurlijk gewoon heel erg lekker. En verder heb ik aankomend weekend nog niet echt veel plannen.

Ik wens jullie een hele fijne week!