woezel en pipIn het weekend van 26 – 27 augustus waren Woezel en Pip met een korte voorstelling te zien in de Julianatoren. Super leuk. Elin vind Woezel en Pip heel erg leuk en haar eigen Pip knuffel ging dan ook zeker mee naar de Julianatoren. Ik heb een stuk van de voorstelling voor jullie gefilmd. Maar uiteraard gingen we ook nog in een aantal attracties en heb ik dit ook vastgelegd. Of het park ook geschikt is voor kindjes van ong. 1,5 jaar dat lees je hieronder.

Wij zijn uitgenodigd door de Julianatoren om te komen kijken naar Woezel en Pip. Heel erg leuk. In de video hieronder krijg je en impressie van de voorstelling en van een gedeelte van het park. Omdat Elin bijna 1,5 is en nog niet overal in kan, heb ik niet alles voor jullie gefilmd.

Wij wisten niet of het park zelf ook leuk was voor Elin, maar dit is absoluut wel heel erg leuk. Ze mag in heel veel dingen en in de meeste dingen mag je zelf ook mee. Dat is wel fijn. En dat hebben we dan ook zeker gedaan. Kortom, het park is zeker aan te raden voor iemand van 1,5 jaar. Maar nog meer voor iemand van +2-3 jaar omdat ze dan meer mogen/kunnen etc. Maar je hoeft het niet te laten om te gaan.

Woezel en Pip waren dit jaar voor het 2e weekend te vinden in de Julianatoren. Ze deden een voorstelling van ongeveer 20 minuten vol leuke liedjes.  En het leuke was, na de show was er nog een uitgebreide meet en greet. Dus iedereen die wilde mocht met Woezel en Pip op de foto. Super tof toch?

De show van Woezel en Pip zit bij de entreeprijs inbegrepen en werd meerdere keren per dag uitgevoerd. Dit jaar zullen ze er niet meer zijn. Maar wie weet volgende zomer wel weer. Want volgens mij waren ze er vorige zomer ook bij. Houdt dan zeker de site in de gaten voor informatie.

Kortom, wij hebben echt een super leuke middag gehad en Elin heeft het heel erg naar haar zin gehad. Wij zullen als het weer het toelaat dit jaar echt nog wel een keer gaan.