camping valldaroAfgelopen zaterdag zijn wij teruggekomen van een heerlijke vakantie in Spanje. We zijn 11 dagen in het heerlijke Playa d’Aro geweest. Onze camping was Camping Valldaro. Voor mij was het de eerste keer kamperen sinds jaaaaren. Dus wel even wennen, hihi. Maar echt is mij goed bevallen. In deze post ga ik jullie wat foto’s laten zien van onze heerlijke vakantie.

Onze vlucht met Elin is echt super goed bevallen. Het was haar eerste keer vliegen maar wat heeft ze het goed gedaan. Ze slaap alleen in een bed of in de auto. En dus niet op schoot of in een buggy. Maar ze heeft geen moment gehad dat ze zeurderig was. Heerlijk. Binnenkort zal ik onze tips delen.

We verbleven op Camping Valldaro in Playa d’Aro. We hadden dit geboekt bij HappyTent. Een grote aanrader, we werden netjes verwelkomt en hadden een mooie luxe tent. Er zat geen douche of toilet in, maar dat geeft niet. We hadden prima bedden, keukentje en een zelfs een loungeset op de veranda.

De camping ligt op 1,5 km van het strand. We hadden fietsen gehuurd dus dat was helemaal prima. De zee het dichtste bij de camping was niet ideaal voor kleine kinderen want het loopt heel steil af. Wil je naar een strand voor kleine kindjes en die nauwelijks afloopt aan het begin dan moest je 2 km verder fietsen. Maar Elin vond het zwembad heerlijk.

Mijn heerlijke appeltaartje bij restaurant Friends. Als je naar Playa d’Aro gaat, ga dan zeker eens wat drinken of een hapje eten bij Friends. Super lekker en de halve staf spreekt Nederlands. En het zit elke avond vol.

Ik at daar ook nog deze heerlijke burger. Smullen!

Er was daar ook nog een soort van all year pretpark. Met een achtbaan, trampoline’s, draaimolen en nog vele andere attracties. Elin heeft zich daar heel goed vermaakt. Het heet PP’s Park, mocht je eens in de buurt zijn. Super leuk voor kinderen. En ook de oudere “kinderen”, haha vanwege de achtbaan.

Heerlijk zwemmen in de zwembaden bij de camping. Elin vond het fantastisch en door de paddlejumper heeft kon ze ook gewoon heerlijk los ‘zwemmen’. Ze heeft deze vakantie zich leren voort bewegen in het water, door te spartelen met haar armen en beentjes. Super leuk om te zien. Op een gegeven moment sprong ze gewoon zelf het water in terwijl wij nog op onze ligbedjes lagen. Heerlijk!

Hihi. Geen uitleg nodig.

Tot slot een familiefoto. Beetje wazig helaas, maar niet minder leuk.

We hadden een heerlijke vakantie en camping Valldaro is zeker een aanrader om naartoe te gaan.