the game box

Afgelopen vrijdag waren Bram en ik in Apeldoorn en als verrassing had ik The Game Box in petto. Een arcade hal, super leuk. Het ‘Family Entertainment Center’ van Europa. In The Game Box kan iedereen, van jong tot oud, naar hartenlust gamen op de allernieuwste arcade spellen. Er zijn actieve games zoals basketballen en airhockeys, maar ook de beroemde muntschuivers, flipperkasten, moto GP racers, Jurassic Park simulatoren, autoracers, een Crossy Road spel en zelfs een ‘electric chair’.

the game box
the game box

Als je voor het eerst bij The Game Box komt dien je een pasje aan te schaffen. Je kunt online tegoed opwaarderen maar ook in The Game Box zelf. Heel erg handig. Je kunt kiezen voor €10, €20, €40 of €50. De spellen verschillen in prijs. Vanaf ongeveer 40 cent en 1,80 ofzo. Sommige spelletjes ben je heel snel klaar mee. Maar het is wel erg leuk.

the game box

Bij een groot aantal spellen kan je tickets winnen. Van die papieren tickets, super leuk. Die tickets kan je vervolgens weer in een automaatje doen en de punten op je pasje laten bijschrijven. Wel side note.. beetje zonde voor het milieu wellicht. Of het moet recyclebaar papier zijn..

the game box

Uiteindelijk kan je jouw gewonnen punten inwisselen voor leuke prijzen. Knuffels, kleine hebbedingetjes tot playstation of een Michael Kors tas. Heel divers. Je kunt natuurlijk heel lang door sparen, je hoeft niet meteen iets uit te zoeken.

Wij vonden het erg leuk en vermakelijk. En zullen ook vast nog wel eens terug komen. Er zijn ook vestigingen in Almere en Enschede.