julianatorenAfgelopen vrijdag zijn wij een dagje naar de Julianatoren in Apeldoorn geweest. Als klein meisje ging ik hier ook regelmatig naartoe want wij wonen er niet zo ver vandaan en ik vind het dan ook erg leuk om er met Elin heen te gaan. In een aantal attracties gaan we nog wel echt samen maar soms kan ze ook al zelf. Erg leuk om te zien hoe ze het naar haar zin heeft.

We kwamen aan toen de openingsshow bezig was. Dan komen de verschillende figuren als Jul en Julia het podium op en doen ze dansjes en zingen ze liedjes. Heel erg leuk. Dit is van 10:20 uur tot en met 10:30 uur. En om 10:30 uur gaat het park open en kan je de attracties in.

Wij gingen als eerste naar de helicopters omdat hier vaak een lange rij voor is en Elin dit heel erg leuk vind. In de helicopters maak je een rondje over het park heen. Super leuk. En papa of mama kan ook mee al is dit wel een beetje krap, haha.

We gingen ook nog in de muizen. Deze kan je zelf met knopjes omhoog en omlaag doen, dus dat is heel erg leuk.

Vanuit het reuzenrad zag Elin dat er een optreden bezig was met Jul en Julia en daar wilde ze graag heen.

Na de dansjes en liedjes kon je met ze op de foto en dat wilde Elin maar al te graag. Super leuk! Dit kan overigens na alle optredens en als ze door het park lopen kan je ook gewoon vragen om een foto.

Nijn! Nijn! riep Elin toen we hier langs liepen. Dus we zorgden ervoor dat Elin in het konijntje kon. Deze maakt een ritje over een rails langs allerlei diertjes en bloemetjes.

De olifantjes. Deze zijn voor de kleinere kinderen, alhoewel grotere kunnen hier ook in hoor. Deze draait rondjes en is gewoon erg leuk. Elin is hier dan ook 2x in geweest.

Uiteraard wilde ze ook nog even paardjerijden. Ik loop nog wel altijd aan de binnenkant mee omdat Elin dat ook fijn vind en het best een lang rondje is. En soms ren ik even een stukje door zodat we een leuke foto kunnen maken. Zoals je ziet vind ze het heel erg leuk.

Dit waren uiteraard niet alle attracties, want we kunnen niet in alle attracties nog met Elin. Maar dit zijn wel haar favorieten in de Julianatoren. Er zijn zoveel attracties voor heel jong tot wat oudere kinderen. Er is een achtbaan en er zijn bootjes, een spookhuis maar ook een treintje. Allemaal erg leuk.

Ik raad dit dan ook zeker aan met kleine kinderen om heen te gaan. Elin heeft het hier altijd erg naar haar zin en we gaan vast en zeker dit jaar nog wel een keer.  Ben jij al eens naar de Julianatoren geweest?