aan de waterkantZoals jullie in mijn Sneak Peek hebben kunnen lezen zijn wij vorige week naar Lisse geweest. We sliepen in Airbnb aan de Waterkant en dit was onze eerste keer in een Airbnb. Ik ga jullie vertellen waar wij zijn geweest en hoe goed het ons beviel.  Want dat het goed beviel is wel duidelijk, anders zou dit geen tip zijn. Ik laat jullie wat foto’s zien, kijk snel verder.

Wij hadden vrijkaarten voor Madurodam en Artis die geldig waren tot en met 31 dec 2017 en we wilden er graag met Elin naartoe. We wilden geen hotel want wij wilden niet dat we maar 1 ruimte had waar wij lekker tv konden kijken en Elin ondertussen moest gaan slapen. Dus het werd een b&b of appartement. Na wat rondkijken of Airbnb vonden we een super leuke in Lisse. B&B aan de Waterkant.

Na een ritje van ruim 1,5 uur kwamen we aan in Lisse. De B&B was zeer snel gevonden en parkeren kon gratis voor de deur. Er zijn genoeg plekken. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse en als je ze een berichtje stuurde kreeg je ook heel snel antwoord. Super fijn.

Dit is de entree van de B&B aan de waterkant. Een eigen tuintje met schelpenpad en tuinstoelen en eigen entree. Ideaal en super handig. Je hebt dus echt je eigen privé huisje.

Dis is het uitzicht. Je kijkt uit over het water. Nou zie je dit niet vanuit je huis hoor, maar als je voor het hekje staat zie je dit.

Dit is de woonkamer. Een slaapbank voor 2 personen.

Dit is de keuken. Links zie je nog een klein stukje van de eettafel. Die is voor 4 personen. Een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker. Alles was aanwezig. Koelkast en vaatwasser ook.

Achter dit raam in de keuken zit de slaapkamer en toilet en douche.

Hier zie je de slaapkamer met de wastafel op de kamer. Ook een kapstok en grote spiegel waren aanwezig. Het babybedje voor Elin hadden ze al klaargezet. Elin heeft er heerlijk geslapen.

Van de douche en toilet heb ik helaas geen foto maar die zag er ook prima en zeer netjes uit.

Wat sfeerfoto’s. B&B aan de waterkant is zeer mooi, gezellig ingericht. Alles was aanwezig. Het centrum van Lisse was vlakbij met hele leuke winkel en gratis parkeren. Een groot aanbod ook. Van Hunkemöller tot van Haren, van Zeeman tot Bristol. En alles er tussenin. Ook leuke kledingwinkels.

De prijs is €87 euro per nacht en dat is een prima prijs. Den Haag is 30 minuten rijden even als Amsterdam. Voor ons een echte aanrader.

Neem eens een kijkje bij Airbnb aan de Waterkant.