plannen

Plannen, dat is soms nog wel een dingetje. Het gaat wel steeds beter, maar soms worden er toch nog dingen vergeten. En wat is dan fijner dan een familieplanner. Een ieder heeft zijn eigen vakje. Ideaal om dit per persoon te kunnen invullen. Ik laat jullie de planner zien. Lees snel verder.

Werken, ziekenhuisbezoeken, school, zwemles en alles wat daarbij nog meer komt kijken moet natuurlijk wel goed gepland worden. Zo stond ik nog wel eens bij de peuterspeelzaal terwijl er vakantie was. Dat gaat mij nu met de planner natuurlijk niet meer gebeuren. Haha (klopt af).

We plannen nu alles in onze gezamenlijke agenda via onze mobiel. Maar ook dat gaat nog wel eens mis. Zo gebruiken wij onze planner inmiddels ook voor welke container er aan de weg moet. We vinden het allebei erg ideaal zo’n planner.
Vooral omdat, zoals ik in het begin al zei, je alles per persoon kunt invullen. Zo is het al snel duidelijk wie wat wanneer heeft.

plannen

Zoals je kunt zien staat er bovenaan, naam. Daar kan je dus de personen opschrijven en daaronder staan de datavakjes. Ideaal dus. En vooral, ook heel belangrijk, erg overzichtelijk.

purpuz planner

Wat je hierboven op de foto ziet vind ik een grote meerwaarde. Bij ons is er wel eens wat op en dan zeggen we, ja dat moeten we op het boodschappenlijstje zetten. Om het, je raadt het al, vervolgens te vergeten. Hier kan je dus je boodschappen opschrijven. Maar ook, je to-do’s en notities. Ideaal dus. Nooit meer iets vergeten. Deze Purpuz planner zorgt ervoor dat je niets vergeet en alles kunt plannen.

plannen

Zoals we van Purpuz gewend zijn en je ook ziet in de Purpuz Planner, zijn de mooie quotes die je overal vindt. En natuurlijk zijn dat mooie familiequotes.

Zoek je een planner die van alle gemakken voorzien is en dat je niets meer hoeft te vergeten. Kijk dan niet verder maar koop deze planner. Ik vind het echt een dikke aanrader. Het geeft ons echt rust en te weten dat wij alles netjes ingepland hebben, zodat wij niets meer hoeven te vergeten. Op deze manier zit het ook niet meer in mijn hoofd en kan je dat loslaten. Wetende dat de planner het “weet” en wij het wel zien als we langs de planner lopen. Heel fijn. Wil je meer informatie over deze planner of hem kopen check dan www.purpuz.com.