pixgrade

Een mooie feed op Instagram. Ik vind dat persoonlijk heel erg mooi en ik ben dan ook een tijdje op zoek geweest naar een mooie preset. Nu kwam ik in contact met Pixgrade.com. Zij heeft werkelijk fantastische presets die je kunt gebruiken in combinatie met Lightroom. En het werkt super gemakkelijk.

pixgrade

Ik heb een aantal presets geprobeerd van Pixgrade en mijn favoriet is de Insta Favorites. Deze maakt de foto’s wat warmer en is heel goed te gebruiken bij foto’s die zowel binnen als buiten gemaakt worden.
Als je deze preset aanschaft dan krijg je 8 verschillende presets die allemaal net iets anders zijn. Dus er zit dan zeker weten iets voor je bij. En je kunt ze zelf ook nog iets bijstellen mocht dit nodig zijn.

Koop je een preset dat krijg je via de e-mail ook een hele duidelijke uitleg over hoe je deze kunt toepassen en gebruiken in Adobe Lightroom. Dit is een gratis app. Ik ben heel erg blij met deze preset en gebruik hem met heel veel plezier. En ook op de website staat een duidelijke how to.

pixgrade

De Insta Favorites preset kost €12. Je hebt al een preset vanaf €7. En ik heb een hele toffe kortingscode voor jullie. Met de code MONIQUE30 krijg je maar liefst 30% korting. Dus als je nog twijfelt, nu met de fijne korting kan je het goedkoper eens uitproberen. Op weg naar een mooie feed. Check snel Pixgrade.com.

Kijk hoeveel mooier de foto met de schoenen wordt hieronder. Super mooi toch?

pixgrade