parkeergarage

Als kraamcadeau van mijn collega’s kreeg Ivan deze houten parkeergarage van Bandits & Angels. Een aantal weken geleden heb ik hem uitgepakt en in elkaar gezet. Sindsdien is Ivan niet meer weg te slaan bij deze parkeergarage. Hij is echt heel erg leuk en ook Elin speelt er graag mee.

autogarage

Inparkeren kun je niet vroeg genoeg leren

Voor kleine auto liefhebbers hebben wij de mooiste speelgoedgarage’s. Parkeren, rondjes rijden, met de lift omhoog en omlaag. Met een Bandits & Angels speelgoedgarage kan het allemaal en beschik je gegarandeerd over een kwalitatief zeer goed product.

Parkeren, rondjes rijden, met een lift omhoog of vliegen met een helikopter, met de speelgoedgarages van Bandits & Angels is het allemaal mogelijk. Deze stoere parkeergarages zijn gemaakt van stevig hout en gaan daardoor nog jaren mee. Zo kunnen kids nog een lange tijd spelen met hun favoriete speelgoed. De garages zijn voorzien van verschillende verdiepingen, zodat je kind genoeg ruimte heeft voor alle auto’s en verschillende accessoires.
Bron: Bandits and Angels.com

autogarage

Volgens de site van Bandits and Angels is deze parkeergarage voor kindjes vanaf 3 jaar. Maar ik vind dat dit ook goed al eerder kan. Ik snap het wel, want er echt mee spelen zoals die bedoelt is, dat kan Ivan nog niet. Hij rijdt de autootjes er een beetje overheen, haalt alle hekjes eraf en trekt de lift op en neer. Elin is bijna 4 en die speelt er wel echt mee.
Maar toch is Ivan er gek op. Steeds zet ik alles weer neer en de hekjes weer op de goede plek en dan haalt hij alles weer weg. Hij vermaakt zich er ook alleen heel erg goed mee. Vooral is hij gek op de helikopter. Dan zit hij met zijn vingertje de wieken steeds een zet te geven.

Eigenschappen

  • vanaf 3 jaar
  • Houten parkeergarage
  • Werkende lift
  • 3 parkeerlagen
  • Inclusief 4 autootjes
  • Helikopter platform
  • Geen verzendkosten

    Hij is ook verkrijgbaar in het geel met groen en blauw.
autogarage

Zoals je ziet zitten er 2 autootjes bij, 1 brandweer en 1 ambulance. Verder nog een P bord, STOP bord en een mobiele tankstation. En uiteraard de helikopter.

Ik vind dit echt een aanrader voor kindjes. Uren speelplezier en ook voor een aantal jaren. Deze hele parkeergarage is compleet gemaakt van hout. Ideaal dus!

Deze parkeergarage koop je bij Bandits & Angels voor, nu in de sale, €39,95.