Toen wij een aantal weken geleden op het MGA XL Unboxing Event waren kregen wij een hele toffe goodiebag mee waarin o.a. deze L.O.L Suprise Under Wraps Eye Spy zat. Elin vond het super interessant en kon niet wachten met uitpakken. Nou, dat gingen we dan maar eens even doen.

De bedoeling is om deze beetje bij beetje uit te pakken. Het pakketje is verpakt in verschillende lagen en elke keer als je een laag opent dan vind je weer een leuke verrassing. Er zijn echt heel veel verrassingen te ontdekken.

– vergrootglas
– sticker met geheime bericht
– codes die je moet zien door middel van je vergrootglas.
– schoentjes
– accessoires en nog heel veel meer.
Ik ga hier niet alles prijsgeven, maar het is zeker de moeite waard om uit te pakken! Super leuk!

Hier zie je het vergrootglas die in de eerste verpakking zit. Hiermee moet je de codes kraken die je later nog tegenkomt. Hiermee krijg je het koffertje open.

Ik ga ze natuurlijk niet allemaal prijsgeven. Maar het is wel een beetje zoeken welk slot je op het koffertje open krijgt met welke code. Nu moet ik zeggen dat Elin nog een klein beetje te jong is voor deze L.O.L Under Wraps, maar wat er uiteindelijk uitkomt is wel heel erg leuk voor haar. Het is met name geschikt vanaf een jaar of 4.

Ik heb dus met name het uitpakwerk gedaan en de codes gekraakt zodat Elin snel met haar poppetje kon gaan spelen. En dat was een groot succes.
Trouwens, het kleine kaartje met de codes moet je goed bewaren, anders krijg je het koffertje niet meer open.

Ik heb elke code wel geprobeerd op elk slotje, haha. Maar goed, alles gekraakt en alles geopend. Daarna was het tijd om het grote vak te openen. Hierachter zat een poppetje.

Het poppetje valt erg goed in de smaak. Ze wordt steeds aan en uitgekleed. En het leuke is, dat het poppetje mee kan in bad. Want die kan namelijk plassen  en water spuiten. Erg leuk!
En wat ook erg leuk is, is dat de cilinder een koffertje/tasje is.  Je klikt het handvat eraan en ze kunnen alles altijd makkelijk meenemen en bewaren. Erg leuk.

Mocht je meerdere poppetjes hebben dan kan je alle accessoires ook afwisselen onder de diverse poppetjes.
Zoek je nog een leuk Sinterklaas cadeautje voor een kindje vanaf 4 jaar, denk dan zeker eens aan deze L.O.L Surprise Under Wraps. Het uitpakken is een feestje op zich.

Verkrijgbaar voor €14,99