kayasieraden

Elin is gek op sieraden. Ze is ook een echt meisjes meisje. Sieraden, make-up, jurkjes en rokjes. Ze is er gek op. En natuurlijk vooral op roze. Vorige week kreeg ik van KAYAsieraden super leuke sieraden opgestuurd voor Elin. En wat was ze blij toen ze er achter kwam dat het pakketje voor haar was. En dan 2 mooie sieraden doosjes zien.. Nou, ze kon niet wachten. Het werd dan ook gelijk uitgepakt.

KAYA sieraden
KAYA sieraden is een super leuke webshop met heel veel sieraden. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Armbandjes, kettinkjes, ringen, ook kinderringen, maar je kunt hier ook je slag slaan voor oorbellen en bedeltjes.
Ook voor elke gelegenheid is er een passend sieraad te krijgen. Ook voor mama, papa en oma bijvoorbeeld. Heel erg leuk.
Zo hebben ze ook moeder en dochter armbandjes, of een sieraad met een vingerafdruk er op. Zo kan je dus een sieraad helemaal zo maken zoals jij zou willen. Alles wordt ook nog eens als een cadeautje verpakt. Wij houden er van!

kayasieraden

Meisjessieraden
Wij kregen 2 doosjes met in het ene doosje kinderoorbellen en in het andere doosje een ringetje. Elin wilde al heel kreeg een ringetje en die had ze nu gekregen. Hoe leuk is dat. Kan je nagaan hoe blij ze ook was en nog steeds is uiteraard.
De oorbelletjes en het ringetje waren een setje. Met een roze vlindertje. Zo leuk.

meisjessieraden

♥ Gemaakt van (.925) sterling zilver, wel zo fijn voor kinderen.
♥ Luxe verpakt in een sieradendoosje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ De bedeltjes zijn circa 7 mm x 5 mm.
♥ Voorzien van een juwelierskwaliteit E-coating. Niet alleen zorgt dit voor een warme zilverkleur, het beschermt de kinder oorbellen ook tegen slijtage en verkleuren. Zo heeft je kleine meid ontzettend lang plezier van haar oorbelletjes zonder ze te hoeven poetsen.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

kayasieraden

Giving Back Project Gambia
Kayasieraden gelooft dat een commerciële organisatie een steentje kan bijdragen. Het motto van Tanja: het zou mooi zijn als we de wereld een klein beetje beter achterlaten dan dat we haar gevonden hebben. Wellicht een kleine druppel op een gloeiende plaat, maar het voelt ontzettend goed om niet alleen een winstoogmerk te hebben. Voor ieder sieraad dat we verkopen, wordt er een klein bedrag afgestaan aan stichting Eduki. Dit uit zich in een jaarlijkse donatie zodat de kinderen direct voor een heel schooljaar geplaatst kunnen worden. De afgelopen jaren heeft KAYAsieraden ruim 23 duizend euro overgemaakt aan deze Stichting die zich inzet voor Gambia.