color reveal

Elin kreeg deze Color Reveal Mermaid Barbie voor kerst en wat is ze er blij mee. Hierboven zie je hoe de Barbie eruit ziet maar als je de verpakking opent is dit zeker niet wat je ziet. Ik ga je laten zien wat je krijgt en hoe het werkt om tot deze mermaid te komen.

color reveal
color reveal

Dit is de verpakking die je krijgt. Zoals je ziet zie je vrij weinig van hetgeen wat er in zit. Super leuk natuurlijk. Het is namelijk ook echt een verrassing welke Barbie je krijgt. Wel zie je op de verpakking van de Color Reveal Barbie dat er ook accessoires bij zitten. Super leuk. Tijd om de verpakking eraf te halen.

color reveal

Nadat je de verpakking eraf gehaald hebt zie je een doorzichtige verpakking met daarin een 4 tal zakjes.

Op de zakjes staat precies welke er in het water moet en welke niet.
We maakten eerst de zakjes open die niet in het water hoeven en daarna maakten we het grote zakje open. We waren erg benieuwd wat er in zou zitten. Elin kon niet wachten met openmaken.

color reveal

Na het uitpakken van de zakjes, was dit wat we hadden gekregen. Een leuk kammetje, die je onderin de staart van de zeemeermin kan stoppen. Een kroontje en een top. Zoals je ziet is de Barbie zelf, behalve het gezicht, nog helemaal roze. Nu is het de bedoeling om koud water in de verpakking te doen en de zeemeermin daar in te bewegen, onder te dompelen.
We zijn benieuwd.

Het water werd helemaal roze zoals je kunt zien hierboven. Het is even een gedoetje want je moet best lang de Barbie door t water draaien en beetje schudden om het roze eraf te krijgen. Ik kreeg uiteindelijk niet alles eraf en moest nog een beetje poetsen met een doekje. Maar het meeste ging er gewoon in het water af.

color reveal

Zo komt ze dan uit het water. Ineens helemaal blauw, haha. Heel erg grappig. Tijd om de accessoires erbij te pakken.

Tadaa, dan is dit de uiteindelijke zeemeermin Barbie. Elin is er erg blij mee, er wordt druk mee gespeeld. Ze had ook nog geen kleintje.
Wat ook leuk is bij deze Color Reveal zeemeermin Barbie, dat de versiering op haar gezicht eraf gaat met warm water. Leuk detail.

Deze Color Reveal zeemeermin Barbie is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com.