zomervakantie

Wij hebben onze zomervakantie geboekt. Vorig jaar hadden wij een vakantie in Italië geboekt, maar moesten deze door mijn ziekte helaas annuleren. De arts vond het destijds geen goed idee om naar het buitenland te gaan. We zijn toen nog wel 2 midweekjes weg geweest in NL. Dit jaar hebben we onze zomervakantie dus al geboekt, maar wederom wel in NL. Waarom dat leg ik je hieronder uit.

Wij blijven dit jaar in NL omdat wij goedkoper op vakantie willen. Dit omdat wij een aantal dingen in huis willen aanpakken nog aankomende zomer. En in Italië en omgeving hadden wij ook hele mooie campings gezien, maar je moet er ook nog heen en wellicht overnachten onderweg. Dus je bent zo 200-300 euro per enkele reis kwijt. Dus dit vonden wij een beetje zonde geld. Nu zijn de zomers in NL ook best heel mooi en we willen er echt even tussenuit dus was de keus snel gemaakt. Nederland zou het worden.
En aangezien we best wel in een duurdere periode zitten kiezen we ervoor om te gaan kamperen. We mogen een caravan lenen van een collega van mij, super lief. Die heeft een grote voortent en luifel dus ideaal.

Ja, we gaan dus kamperen. Nu hebben wij in 2018 een safaritent gehad in Spanje en dat beviel ons eigenlijk best wel goed. Bram is wel heel erg van het kamperen en Elin vond het ook erg leuk. En omdat het heel veel geld scheelt vergeleken met een huisje of stacaravan o.i.d. was de keus snel gemaakt. Kamperen zou het worden. Als de kinderen het naar hun zin hebben.. haha.

zomervakantie
Bron: www.zandstuve.nl

Nu begon mijn zoektocht naar campings. Ik heb het hele internet afgespeurd naar campings. Ik wil natuurlijk niet de eerste de beste camping. Haha. En ik had nog wel een aantal eisen. Zoals binnen en buitenzwembad en een speeltuintje op het pleintje bij de tent.

Na wat zoekwerk en een groot aantal campings afgewezen te hebben vond ik camping de Zandstuve. Goede reviews, mooie foto’s. Al met al leek ons dit een top camping. Ook vonden wij het erg fijn dat je je eigen plekje bij het boeken al kan uitzoeken en je als het ware met een VR bril op door de camping kunt lopen. Je ziet hier dus alle plekjes. Heel erg handig.
Ook als je een plekje aanklikt zie je wanneer de zon erop staat. Wij kozen voor middag en avondzon. Zodat het in de ochtend nog koel blijft en je een lekker avondzonnetje hebt. Verder staan wij in het midden aan de lange zijde en hebben wij een speelplaatsje voor kinderen onder de 6 jaar zo ongeveer voor onze caravan. Ideaal!
Je kon kiezen voor pleintjes met een speeltuintje voor 6+ of voor 6-. Super fijn.

zandstuve
bron:www.zandstuve.nl

Dit zijn onze plannen voor aankomende zomervakantie en ik hoop dat ook niet dat mijn ziekte roet in het eten gooit. Alweer. Hopelijk kan de operatie voor de vakantie of erna. En ben ik voldoende hersteld, indien het er voor is, om met ons gezin te genieten. Fingers crossed!