Beekse

Eergisteren konden jullie al lezen over onze eerste en tweede dag in Vakantiepark Beekse Bergen. Nu is het tijd om dag 3 en 4 aan jullie te laten zien. Het zijn eigenlijk alleen foto’s van dag 4. Waarom? Dat leg ik je hieronder uit. Kijken jullie weer mee? We gingen wederom langs de dieren en gingen lekker uit eten.

De foto’s van de woensdag zal je hier eigenlijk niet vinden. Elin en ik gingen woensdag naar een event van Baby Annabell. De foto’s van die dag vind je dus in de blog hierover.

beekse

Zoals ik in de vorige blog ook al vertelde komen ze ganzen elke dag meerdere keren buurten. Zo ook vandaag. Rond een uur of 9 komen ze altijd even kijken bij de ramen of er nog wat te halen valt. We hebben ze nog niets gegeven, maar toch komen ze langs. Ivan had ze dit keer ook in de smiezen en klom tegen het raam op tot staan. A.s zondag is hij alweer 8 maandjes.

beekse

Na het dutje gingen we richting de dierentuin. Vorige keer gingen we bij de hoofdingang er in en liepen we tot halverwege. Nu gingen we eerst een stukje autosafari pakken en gingen we via de achteringang het park in om de dieren aan die kant te bekijken. Dit waren o.a. de nijlpaarden, pinguïns, aapjes en krokodillen.

Hier zie je de pinguïns. Ze liepen helaas niet op het stuk waar wij liepen, maar zaten lekker aan de overkant of waren aan het zwemmen.

Deze zaten wel lekker op het pad of op het gras naast het pad. Je kon ze aaien want je kon er zo bij. Maar dat moet je niet doen. En ook als deze aapjes schrikken halen ze uit of bijten ze. Kortom, niet te dichtbij en ze lekker laten zitten.

We aten een Spirelli en Elin nam een Slush Puppie. Natuurlijk deelden we die met ons drietjes. Want hij was wel een beetje groot voor haar alleen. Maar ze vond hem erg lekker.

beekse

Bij de giraffen hebben we even een tijdje stil gestaan omdat Elin ze zo leuk vindt en ze stonden heel erg dichtbij. Na een korte tijd kwam er een op ons afgelopen en dit was het resultaat.

We kunnen onze ruiten weer wassen zeg maar… Haha, maar wel erg leuk!

Beekse

In de avond gingen we uit eten in het restaurant op het Safari Resort. Wij zitten op het vakantiepark maar je mag dus gebruik maken van de horeca en bowlingbaan van het resort. Alleen niet van het zwembad, die is echt voor de resort gasten. Nu moet ik zeggen dat ik het zwembad op het vakantiepark leuker vind. Meer te doen voor kinderen op zwemgebied.
Dit was trouwens ons uitzicht tijdens het eten. Mooi toch!

Ik at een heerlijk stukje biefstuk met gepofte aardappel en groenten.

Bram die had saté en Elin koos uiteraard voor patatjes en een frikandel. Wel een biologische. En volgens Bram en Elin was die echt super lekker. Anders van smaak, maar erg lekker.

Rond half 9 in de avond gingen Bram en Elin nog mee met de vleermuizentocht. Dan ga je over het Safari Resort lopen langs de Savanne en het water met de zeehondjes, op zoek naar vleermuizen. Ze hebben er een paar gespot. Erg leuk.