001_zps78126876Parijs, een prachtige stad en in maart ga ik hier alweer voor de 3e keer naartoe. Dit keer voor een dagje samen met mijn zusje. Of nou ja een dagje, al met al ben ik 1 dag en (bijna) 2 nachten weg. We gaan met de bus en hebben dit geboekt via een actie op Groupon. We reizen met Slangenreizen. De bedoeling is dat we rond 2uur in de nacht met de bus vertrekken om die ochtend vroeg in Parijs aan te komen, daar hebben we dan ongeveer 9 uur vrije tijd en vertrekken we ’s avonds weer met de bus terug richting Nederland.

Ik heb dit al eens eerder met mijn zusje gedaan, alleen toen gingen we richting Londen. Een lange busreis, maar wel te doen. Dit keer Parijs en het fijne is, dat de busreis dit keer iets korter is.
Echt de hele stad bezoeken gaan we niet doen en daar is die 9 uur ook te kort voor. En bovendien zijn we beide al vaker in Parijs geweest.

Wat we wel willen doen is, shoppen;) haha.
Mochten jullie tips hebben over wijken, plekken waar wij echt moeten gaan shoppen. Behalve natuurlijk de Champs-Élysées en Galeries Lafayette. 

Chamos-Elysees-Paris
Ik wil deze dag ook nog gaan vloggen/ploggen als jullie dat leuk vinden.