terspegelt

Zo, wij zijn weer thuis van onze midweek op recreatiepark TerSpegelt. Eerder deze week kon je onze ervaring al lezen over de Glampinglodge waar wij in verbleven. Nog niet gelezen? Check het dan nog even via deze link.

Waar?

Recreatiepark TerSpegelt ligt ten zuiden van Eindhoven. In Eersel. Deze familiecamping heeft maar liefst 5 sterren en won al meerdere keren “Camping van het jaar”. En wordt door klanten beoordeeld met een 9. Super goed natuurlijk. Ik ga in deze review onze ervaring delen met jullie.

Accommodaties
glampinglodge

Je hebt heel erg veel verschillende manieren om te overnachten op het recreatiepark. Je kunt gewoon je eigen tent, caravan of camper meenemen, maar je kan ook een stukje luxer kamperen. Glamping genoemd.
Een mooie lodge op een kindvriendelijk veldje met een speeltuintje voor je lodge. Of een waterlodge of zoals wij, een glampinglodge. Deze zijn nieuw dit jaar.
Je kunt ook kiezen voor een Bosvilla of slapen in een tipitent. Er is heel erg veel keus.

Wat is er te doen? 

Het park is heel erg groot en en is dan ook genoeg te doen voor zowel jong als oud.

terspegelt

Zo is er een recreatieteam dat het hele jaar door de kinderen vermaakt. Via de app die je kunt downloaden kan je per dag bekijken wat er georganiseerd wordt. In het hoogseizoen zijn er uiteraard meer activiteiten dan in het laagseizoen.
Elin was geregeld te vinden op de knutselzolder en heeft hele leuke dingen gemaakt. Verder hebben we vooral lekker gezwommen en gespeel din de speeltuinen.

terspegelt

Ook is er een kabouterpad en een ontdekpad. Super leuk. Het ontdekpad is voor de wat oudere kindjes super leuk en het kabouterpad voor de kleinere.
Wij hebben beide niet gedaan omdat we hier niet aan toe gekomen zijn en daarnaast heeft het geregeld geregend en wilde Elin lekker zwemmen in het zwembad of op het Sterrenstrand.
En er is nog een hangout plek voor de wat oudere jongeren en verschillende fietscross paden en een kinderboerderij.

terspegelt

Buiten op de camping zijn er 2 meren waar je in mag zwemmen met een strandje erbij. 1 meer mag je niet in zwemmen, deze wordt voor andere doeleinden gebruikt. En naast de meren en strandjes buiten is er ook nog een strand binnen. Ja, je hoort het goed. Je kunt dus iedere dag naar het strand. Super leuk. Hier vind je onder andere een speeltuintje en een tof klimhuis en glijbanen in het water. Ook vind je hier veel zitplekken en kan je via een voetenbad naar het zwembad lopen.
Het zwembad heeft 1 bad voor de allerkleinsten, 1 bad met allerlei attributen en dergelijke voor de wat grotere kindjes. Peuters en kleuters bijvoorbeeld. En een groot bad van 1.40 meter diep.

Eten en drinken

Ook om lekker te eten en drinken kan je op recreatiepark TerSpegelt terecht. Bij het Sterrenstrand kan je lekkere patatjes of een tosti eten. En naast het zwembad zit strandpaviljoen De Wijde Blick. Hier kan je ook lekkere pizza’s, patatjes, pannenkoeken en gewoon voor- hoofd en nagerechten eten. Super lekker en leuk geprijsd.
Voor de kinderen heb je in dit restaurant een leuke speelhoek met veel speelgoed. Elin was dan ook geregeld daar te vinden met andere kindjes. Voor de wat luxere kaart kunt je erg goed eten bij restaurant de Keizer. Natuurlijk kun je ook zelf koken en daarvoor alles kopen in de Spar supermarkt op de camping zelf.

Omgeving

Je kunt heel goed fietsen in de omgeving. Want de natuur is er prachtig. Een dagje Eindhoven kan natuurlijk ook. Of het ontdekpad lopen, wie weet wat je allemaal onderweg tegen komt. Kortom, genoeg te doen in de omgeving.

Waarom kiezen voor TerSpegelt?
terspegelt

TerSpegelt is super leuk omdat er van alles te doen is. Bij slecht weer en bij goed weer hoef je het recreatiepark niet te verlaten om iets leuks te doen. Het enige jammere vonden wij wel de openingstijden van het zwembad en restaurants. Alles gaat om 19 uur dicht. Dat vond ik best wel vroeg. Als je in de avond gezellig even wat wil drinken kan je nergens terecht. Ja evt. bij restaurant de Keizer. Waarschijnlijk is dit in het hoogseizoen wel beter. Het zwembad en Sterrenstrand zijn top en super leuk. De accommodaties zijn mooi en netjes en je wordt erg vriendelijk geholpen overal.

Persoonlijke ervaring

Je merkt het, wij zijn enthousiast en zullen waarschijnlijk hier nog wel eens terugkomen. En wellicht als Ivan ook wat ouder is kiezen voor een lodge op een pleintje met een speeltuintje en andere kindjes in dezelfde leeftijdscategorie. Zodat ze met andere kinderen kunnen spelen voor de tent.
Wij en beide kids hebben ons ontzettend vermaakt.