Jungalow

Vorige week verbleven wij op Vakantiepark Beekse Bergen in een jungalow, Ik ga je meer over dit huisje vertellen in deze blog en of je voor deze accommodatie moet kiezen als je boekt op Vakantiepark Beekse Bergen.

Ik heb helaas geen hele duidelijke foto van onze Jungalow van de buitenkant. Maar hierboven op de foto kan je het wel aardig zien. Het zijn vierkante blokken met een toffe luipaard print. Die van ons tenminste. Er zijn ook huisjes met zebra print en met giraffen print. Super leuk bedacht. Ook zijn er kidsjungalows, deze hadden wij de vorige keer. Het enige verschil is dat je dan je terras omheind hebt.
En dat is met kinderen zeker wel ideaal. Al helemaal met het uitzicht dat wij hadden. We zaten namelijk aan het water en je wilt niet dat een van je kindjes in het water valt natuurlijk.

jungalow

Zo kom je vanuit de hal binnen. Dit is de woonkamer. Er staat een grote hoekbank en een salontafel.

jungalow

Dit zie je dan vanaf de andere kant. Zoals je ziet zijn zelfs de eettafelstoelen aangepast aan de buitenkant van het huisje. Super leuk. Ook is er een tv aanwezig. Nu deed die van ons het niet, maar dat terzijde.

jungalow

Vanaf de eettafel gezien. Met mooie print boven de bank, ook wederom aangepast aan het huisje. De keuken heeft een koelkast met klein vriesvakje, een magnetronm filter koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. En uiteraard de gebruikelijke inventaris. Kortom, alles is aanwezig.

Dit is de grote slaapkamer met een 2 persoonsbed erin. Of nou ja eigenlijk 2 keer een 1 persoonsbed. Maar dikke prima. En aan de linkerkant zitten allemaal kasten. Kastruimte genoeg.

Dit is 1 van de andere slaapkamers. Hier staan 2 eenpersoonsbedden. Aan de andere kant van het schapje staat er nog 1.

En dit is de 3e en tevens laatste slaapkamer. Een stapelbed. Ook waren er 2 campingbedjes aanwezig. Dus ideaal allemaal. En daarnaast nog een kleine badkamer met douche en toilet.

Dit was dus ons uitzicht gezien vanaf het terras.

En dit gezellig iedere ochtend en daarna nog 3x op een dag. Haha. Enige nadeel.. poep op je terras…

Maar goed, de jungalows zijn prima. Wel zou ik met kleine kindjes die je ook wat vrij wil laten spelen een kidsjungalow nemen. Dan kan je ze iets vrijer laten wat dat betreft en is er een speeltuintje vlakbij. Hier was ook een speeltuintje vlakbij hoor, maar net te ver weg om alleen heen te lopen.
Ook interesse om een jungalow te boeken of wellicht een andere accommodatie. Check snel de verschillende accommodaties via deze link.