happy travel

Ik werd door Momentjevangeluk gevraagd om de Happy Travel Tag in te vullen en hoe leuk is die. Ik ben gek op leuke reisjes, stedentrips en vakanties. Een erg leuke tag.

1 Wat is jouw gelukkigste reisherinnering?

Mijn gelukkigste reisherinnering, lastig. Dan denk ik toch onze eerste vakantie met Elin. Als gezin van 3 lekker naar Kroatië en Italië. We hebben ontzettend genoten. Elin was toen 5 maanden en ze vond het ook prachtig. Lekker stadjes bezoeken, terrasjes pakken, spelen met en in het water. Wat wil je nog meer.

2 Van welke keuken word je blij?

Ik vind een heleboel keukens erg lekker. Turkse keuken, Franse keuken, Italiaans of Spaans, het is allemaal lekker. De Hollandse keuken vind ik het minste, op de stamppotten na dan. Geef mij maar de buitenlandse keukens.

3 Welke films die zich in het buitenland afspelen vind je leuk?

De James Bond films, omdat die zich ook overal afspelen en je zo een mooi kijkje van de wereld ziet. Maar ook The Mechanic deel 2 vind ik super tof, want daar gaat hij de hele wereld over. Maar London has Fallen is wel echt favoriet want Londen is so far mijn favoriete stad. Zoals je merkt zijn actie films mijn favoriet.

4 Van welk muzieknummer krijg jij vakantiekriebels?

Oeeh, lekkere Spaanstalige liedjes zoals die afgelopen zomer in de top 40 stonden. Heerlijke dansnummers daar krijg ik de vakantiekriebels van.

5 Welk kledingstuk neem je graag mee op reis?

Fijne lange jurken, heerlijk vind ik dat. En uiteraard een lekker vest voor als het in de avonden wat kouder is.

6 Van welke verzorgingsproducten word je blij op reis?

Zonnebrandcrème gaat zeker mee en AfterSun crème uiteraard ook. Want dat is zo lekker verkoelend. Verder wordt ik erg blij van een lekkere huidcrème naast de AfterSun.

7 Wat doe je op de momenten dat het op reis een tegen zit?

Het proberen leuk te maken. Leuke activiteiten opzoeken in de omgeving, leuke plaatsjes etc. Mocht ik ziek worden, ja dan wordt het wat lastiger. Maar goed probeer er gewoon het beste van te maken. Meer kan je niet doen.

8 Noem drie redenen waarom reizen jou happy maakt?

Komt-ie:
1. Een andere omgeving. Heerlijk even er tussen uit. En lekker genieten van quality time met ons gezin. Dat is zo fijn!
2. Boeken lezen. Ik kom er dan echt even aan toe om 1 of meerdere boeken te lezen. Verder gun ik mijzelf daar meestal geen tijd voor dus dan is de vakantie het ideale moment.
3. Zwemmen en zonnen. 2 woorden die ik wel echt een must vind tijdens een zomervakantie. Heerlijk genieten met z’n allen in het zwembad en de heerlijke zonnestraaltjes meepakken.

Vat vinden jullie van de vakanties? En heb jij wel echt een speciale reisherinnering?

Deze Happy Travel Tag werd verzonnen door Lizette van Reismuts.