glampinglodge

Momenteel verblijven wij op Recreatiepark TerSpegel in Eersel. Door mijn ziek zijn hebben we onze vakantie naar Italië hebben moeten annuleren. Maar, omdat we er toch een paar dagen tussenuit wilden kozen we voor een vakantie in eigen land. En via een vriendin kwam de tip, Recreatiepark TerSpegelt. We zagen daar een nieuwe huuraccommodatie, de Glampinglodge.

Glampinglodge

In een caravan of tent wilden we nu niet i.v.m. Ivan. Hij is nog maar 7,5 maand en dan vinden we het wel lekker om iets luxer te zitten en ook als ik buikpijn zou krijgen kan ik lekker gaan liggen.

We kwamen dus uit op de Glampinglodge. Deze is nieuw gekomen op het recreatiepark in mei van dit jaar. Gloednieuw nog dus en dat is ook zeker wel te zien. De Lodges zijn prachtig, staan ruim opgesteld en hebben een mooi uitzicht.

Interieur

glampinglodge

Van binnen zijn de lodges helemaal van hout. Een mooie grote 6 persoons eettafel een grote lounge hoekbank, een keuken en 3 slaapvertrekken. Ook is er een eigen aparte wc en douche. Ideaal en alles binnen handbereik dus.
Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een 2 persoons bed en 1 kamer met een stapelbed en een 1 persoons bed. Daarnaast is er ook nog een bedstee, super leuk! Daar kunnen ook nog 2 personen slapen.

glampinglodge

Exterieur

glampinglodge

De glampinglodge heeft een hele grote veranda waar je heerlijk kunt zitten. Hier staat wederom een grote hoek loungebank en 2 tafeltjes. Heerlijk!

De veranda staat van de grond af waardoor de grond niet koud wordt. Wel wordt het in de avond en nacht een stuk koeler dus in de nacht de verwarming iets aan laten staan is wel aan te raden.

Buiten vind je ook nog een picknicktafel en een grote hangmat. En een stuk omheinde tuin. Alles is heel mooi en ruim opgezet. En dan heb ik het nog niet eens over het uitzicht gehad.
Je kijkt vanuit de lodge tegen de achterkant van de waterlodges aan. Deze staan op het water. Maar vooral kijk je uit over het water en de bomen aan de overkant. Ik vind het een heel mooi uitzicht.

Aanrader?

Zeker weten! Deze lodge zou ik zo weer boeken voor een weekend of week op deze camping. Later komt er nog een blog online over het recreatiepark zelf en onze ervaringen met dit park. Onze vakantie begint in ieder geval al goed met ons prachtige onderkomen.