Afgelopen weekend waren wij heerlijk naar het vakantiepark Beekse Bergen. Er lekker even tussenuit in mijn verlof met z’n viertjes. Ik heb een aantal foto’s gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Hier is deel 1 van ons weekend. De foto’s van zaterdag. Vrijdagavond rond 7 uur zijn wij aangekomen en hebben toen verder niets meer gedaan. Dus zaterdag begon het echt.

Kidsjungalow

Het uitzicht vanaf ons huisje. We hadden een kidsjungalow, zoals ze dat noemen, en dat beviel heel erg goed. Ik heb geen foto’s van de binnenkant van het huisje gemaakt maar wel van ons uitzicht. De huisjes zijn heel mooi verspreid geplaatst en ook zo dat je niet bij iemand de woonkamer inkijkt.

Als je in een kidsjungalow zit dan staat je huisje ongeveer op 100-200 meter vanaf het gebouw waar je kunt zwemmen, uit eten kunt gaan en de animatie is. Wij gingen om half 10 naar het animatiegebouw omdat daar, volgens de kalender, animatie zou beginnen voor kleine kinderen. Maar helaas was er niets, en dat was niet gecommuniceerd. Dat was wel erg jammer. We hebben een halfuur gewacht tot het zwembad open ging en gingen toen maar lekker zwemmen.

Zwembad


Zaterdagochtend was het eerst tijd om te gaan zwemmen. Elin ging met Bram zwemmen en Ivan en ik zaten lekker aan de kant te kijken. Of nou ja, Ivan sliep. Ze vermaakte zich prima. Van de kleine glijbanen, grote glijbaan samen met papa en lekker spelen. Heerlijk om te zien en ook dat ze niet bang is in het water.

Het zwembad is ideaal voor elke leeftijd eigenlijk. Er is een redelijk grote ruimte voor kleine kindjes met speeltjes in het water. Ook zijn er 3 glijbanen en 1 klein glijbaantje.
Daarnaast is er een wat groter en dieper bad (1.30m) met een stroomversnelling en bubbelbad. En in een ander badje vind je nog de grote glijbaan die buitenlangs gaat. Elin vond deze super.

Autosafari

Na het zwemmen Ivan een flesje en daarna Ivan en Elin lekker naar bed voor een middagdutje. Niet al te lang want we gaan naar de dierentuin. Elin heeft het er al weken over en nu is het dan zover. Als eerste gingen we met de auto door de autosafari.


Het was niet zo heel mooi weer, het regende. Dus we hebben niet heel veel foto’s kunnen maken tijdens dit ritje. Omdat de meeste dieren toch wel op een afstand bleven. Maar het jachtluipaard en deze hooglander waren nog mooi in de buurt.

Nadat we de autosafari hadden gedaan gingen we nog even te voet de dierentuin in. We keken o.a. bij de leeuwen, olifanten en giraffen. Super leuk. Elin vond de giraffen het leukste.
In de avond aten we een broodjes knakworst en een soepje. En daarna ben ik nog even met Elin wezen zwemmen, daar zijn helaas geen foto’s van. Maar het was een geslaagde dag. Op naar de zondag.
De plog van zondag en maandag komt ook snel online. Stay tuned voor meer Beekse Bergen.