Zoals beloofd hier plog 2 van ons weekend op vakantiepark Beekse Bergen. Afgelopen woensdag konden jullie al lezen over onze eerste echte dag op het vakantiepark. Namelijk de zaterdag. En nu ga ik jullie de foto’s laten zien van de zondag. Kijk je weer mee?

Bumba kwijt

Beekse

De zondag begonnen wij met een ontbijtje natuurlijk, allemaal niet zo heel boeiend voor de foto. Daarna gingen wij om 10 uur richting het safaripark voor wederom een aantal uurtjes diertjes kijken. Elin vind dit fantastisch en Ivan kon lekker doorslapen in de auto.

Wat ik vergeten was te vermelden is dat Elin haar Bumba knuffel is kwijtgeraakt in de dierentuin gisteren. En we nog eventjes gezocht hebben maar niet gevonden.
Eenmaal aangekomen bij het safaripark gaan Elin, Ivan en ik de autosafari in en Bram besluit nog even het rondje te lopen die wij gisteren liepen om Bumba te zoeken.

Autosafari

Beekse bergen

Wederom hebben Elin en ik de dieren weer goed kunnen bekijken. Dit keer was het droog dus waren de dieren wat meer in het zicht gaat staan of lopen. Aangekomen bij de struisvogels kwam er een struisvogel op ons af. Super leuk natuurlijk. Want dit wil je graag als je met de auto er doorheen gaat. Hij ging naast onze auto staan en toen zijn we maar even langzaam doorgereden.

beekse

Krokodil

Na een volledig rondje autosafari haalden wij Bram weer op bij de ingang en gingen we met z’n allen nog een keertje.
Halverwege de autosafari kan je uitstappen en vanuit de parkeerplaats het safaripark in lopen. Omdat het park erg groot is deden wij dit om het achterste gedeelte te bekijken van het park.

Elin wilde graag naar de krokodillen en dus gingen we daar een kijkje nemen.

Nog even een fotootje samen bij de krokodil buiten. Op een of andere manier wil Elin in dierentuinen altijd naar de krokodillen haha.

We stappen weer in en Elin mocht nog even sturen tot we weer bij het einde waren. Super leuk vond ze dat.
Daarna gingen we nog even naar Tilburg, dat was 3 km verderop. We gingen even een kijkje nemen bij de Primark en kochten bij Hema nog een slaapzak voor Ivan.

Uit eten en zwemmen

In de avond gingen we gezellig uit eten op het vakantiepark Beekse Bergen. Er is daar een restaurant waar kinderen lekker kunnen spelen en wij ze in de gaten kunnen houden. Ivan sliep lekker door alles heen.

Bij een kindermenu krijg je dukaten die je kunt inleveren voor cadeautjes in de shop. Ze kreeg 2 dukaten en wat je kon krijgen waren maskers voor 1 dukaat of een helm voor 3 dukaten. De rest kostte meer dukaten. Nou ja, die helm viel dus af. We namen maskers. Een zebra en een giraf.

Na het eten gingen we nog eventjes zwemmen. Bram ging met Elin zwemmen en Ivan en ik keken even toe. Daarna ging ik naar huis met Ivan om hem daar een flesje te geven en naar bed te doen.

Eenmaal thuis was het tijd voor beide kindjes om lekker naar bed te gaan. Morgen de laatste dag/ochtend van ons weekendje weg in de Beekse Bergen.
En ik kan je alvast zeggen… er staat ons nog wat te wachten.. stay tuned!