winkelen

Afgelopen zondag ben ik met Elin 2 dagen weggeweest, we gingen lekker winkelen. Zondagochtend gingen we met de trein richting Almere om een dagje te winkelen en te overnachten in een Hotel. Voor Elin haar eerste keer zo lang in een trein en samen met mama in een hotel.

Eind van de ochtend gingen wij dus met de trein richting Almere. Elin vond het super leuk in de trein en vermaakte zich dan ook prima. Na ongeveer 1,5 uur kwamen we aan in Almere en was het tijd voor een lunch.
Na de lunch gingen we lekker winkelen, want we konden pas vanaf 3 uur ons hotel in. Dus eerst maar langs de winkels.

De speelgoedwinkel is echt mega groot in Almere, die mocht dus niet overgeslagen worden. Ook gingen we naar de TK Maxx en hier heb ik een super toffe tas gescoord. Deze zie je later op mijn blog in de shoplog.

winkelen

We logeerden in Hotel Anno. Deze zit op de markt en dus met 3 minuten lopen ben je in de winkelstraat. Dit plein is heel gezellig en hier zitten dan ook veel terrasjes en horeca gelegenheden. We wordt er bij dit hotel gewaarschuwd voor wat geluidsoverlast in het weekend. Dit geldt met name voor de vrijdag en zaterdag. Er zit namelijk een discotheek onder het hotel. Op de zondag was er ook wel wat geluid maar niet veel en zeker geen overlast van. Dit duurde tot ongeveer een uur of 11, half 12. Elin sliep er gewoon lekker van.

De Dunkin Donuts zit ook in de winkelstraat en hier konden wij als donut liefhebbers natuurlijk niet voorbij lopen.

winkelen

Aan het eind van de middag zag ik een groot bord met kermis erop. En dit was de laatste dag, dus Elin had geluk. En uiteraard gingen we even langs.

Een rondje in de olifantjes gingen we. Dus lekker rondjes maken hoog in de lucht. Super leuk.

Daarna gingen we wat eten bij de MacDonalds. Hier heb ik geen foto van en in de avond gingen we samen nog even op het terras voor het hotel zitten. Het was namelijk afgelopen zondag nog heel warm, dus we genoten er nog even van.

winkelen

Daarna was het tijd om weer terug naar de hotelkamer te gaan. Dit was onze kamer. Aan de andere kant hing een tv en er was een eigen badkamer. Alles wat je nodig had, prima kamer. En er was ook nog een balkonnetje.
Elin heeft heerlijk geslapen en ik heb nog een film afgekeken en ben ook lekker gaan slapen.

Maandagochtend gingen we met de trein en bus naar Batavia Stad in Lelystad. De outlet. Hier hebben we ons nog een ochtend vermaakt en de shoplog hiervan vind je uiteraard ook later op mijn blog. De knuffel die ze in de hand heeft op de foto heeft ze uitgezocht op de kermis na het eendjes vangen.

Dit waren onze 2 dagen uit in een notendop weliswaar. Het was gewoon heel gezellig en we hebben een leuke 2 dagen gehad.