Je kent ze vast nog wel. De vrienden en vriendinnenboekjes die je vaak kreeg op de basisschool. Een boekje met allerlei vragen over jezelf. Nu zag ik deze post bij Dagmar en ik vond hem zo leuk dat ik deze heel graag overneem.  Lees je mee?

Mijn naam: Monique Michelle Vos

Geboortedatum: 9 mei 1989

Broertjes/Zusjes: Ik heb één zusje, Claudia

Lengte: 1.75cm

Favoriete tv-show: HNTM, Inkmaster, Modern Family, Young & Hungry

Lievelingsdier: tijger

Lievelingskleur: Ja, ik heb niet echt een lievelingskleur. In het interieur is dat zwart, groen en wit. En qua kleding, van alles en nog wat. Vroeger was het altijd roze. Maar dat is nu niet meer zo. Ik vind bijna alle kleuren wel heel erg mooi.

Favoriete vak op school: Dat was gym maar ook Engels vond ik altijd erg leuk.

Mijn hobby’s: Korfballen, winkelen, bioscoop, sushi eten. Maar ook lekker tv kijken of een spelletje doen.

Mijn droomreis: Oeh, ja er zijn nog zoveel plekken waar ik graag heen wil. Maar wel als Elin en haar broertje of zusje wat groter zijn. Zoals bijv. New York etc. Maar voor nu staat een zomervakantie met ons gezinnetje bovenaan. Gewoon heerlijk de zon opzoeken. En toch vind ik een weekje naar de sneeuw ook wel erg lekker.

Dit drink ik graag: Cola Light en Cherry Coke/Foots

Lievelingseten: Sushi, sushi en o ja sushi.

Zo kennen wij elkaar: via mijn blog.

Levensmotto: Kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen, maar iedere keer als we vallen dat we weer opstaan.

Dit wens ik jou: Een gelukkig leven en dat je mag doen wat je graag doet. En dat je later terugkijkt op je leven en je er met veel plezier en geluk aan terugdenkt.

Dit waren mijn antwoorden op de vragen uit een vriendinnenboekje. Het lijkt mij super leuk als ook jij de vragen gaat invullen. Mocht je dit gedaan hebben, laat je het mij dan wel even weten in een reactie? Super leuk!