vaderdag

Zondag 20 juni het weer vaderdag. De papa’s zijn deze keer aan de beurt om in het zonnetje gezet te worden. Ben jij nog op zoek naar een leuk gepersonaliseerd cadeautje voor Vaderdag, zoek dan niet verder. Ik heb een hele leuke webshoptip met fantastische Vaderdagcadeautjes.

Ik vind persoonlijk een gepersonaliseerd cadeautje altijd erg leuk om te geven. De kinderen maken ook altijd iets op school, maar een kleinigheidje mag er wat mij betreft altijd nog wel bij. Even een extra momentje van de kinderen om te laten weten hoe blij ze met papa zijn.

vaderdag

Wij kozen voor een mooi lederen armbandje met de namen van onze kinderen erop. Bram draagt graag armbanden en deze keuze was dan ook snel gemaakt. En hoe leuk is het dan om de namen van de kinderen er op te laten zetten. En de armband past bij elke outfit, dus dat is ook altijd fijn. Zo kan je bij deze armband kiezen om zowel de binnen als buitenkant te laten graveren. Wij kozen voor alleen de buitenkant.

herenarmband

De armband is gemaakt van lavastenen en stainless steel en is verkrijgbaar in verschillende maten. En hoe leuk is het dat je de opschrift in het doosje naar eigen keuze kunt laten invullen.

vaderdag

Ook weten wij dat papa een biertje wel lekker vindt, dus hoe toepasselijk is dan deze cadeauset Borrel. Een mooie houten serveerplank met onderzetters. Wederom ook weer gepersonaliseerd. Deze keer zetten we zijn eigen naam op de plank en onderzetters. Biertje erbij en nootje erop en klaar voor aankomende sportzomer. En even, hoe leuk en mooi is het ingegraveerde gedeelte rechts onderin de plank. Prachtig!

vaderdag
De houten snijplank is ongeveer 25 cm bij 19 cm en 1,5 cm dik
vaderdag
De diameter van de onderzetters is ongeveer 9cm

Bij Drksonline hebben ze echt fantastische cadeautjes voor Vaderdag. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook allemaal leuke flesopeners, manchetknopen en sleutelhangers. Kortom, voor iedere vader vind je er wel wat leuks. En zoals ik al zei, zijn alle cadeautjes gepersonaliseerd. Neem snel een kijkje en ik weet zeker dat er wat voor je bij zit. Ik denk dat de papa hier in huis heel erg blij gaat zijn met zijn Vaderdagcadeautjes.
En een fijne bijkomstigheid, er is nu 15% korting op alles! Ja, je leest het goed. Alles! Met de code: PAPA15 krijg je dus die 15% korting. Shoppen maar!