Jullie hebben het vast wel gemerkt, het is de laatste tijd een stuk stiller op mijn blog. Of zeg maar gerust.. Stil. Dit komt omdat mijn gezondheid niet zo lekker gaat op dit moment. Het gaat met ups en downs. Maar we zijn eigenlijk nog geen stap verder.

Als jullie mij volgen op Instagram weten jullie dat ik momenteel last heb van een dikke darmontsteking. Helaas weten we de reden en wat voor soort ontsteking het is nog niet. Begin april heb ik hiervoor 2 dagen in het ziekenhuis gelegen met antibiotica via infuus. En daarna leek het goed te gaan, maar dat was van korte duur.
Vorige week dinsdag heb ik een scopie gehad en daar was dus inderdaad duidelijk een ontsteking te zien. Verder vooralsnog geen andere rare dingen. Dat is natuurlijk wel fijn. Maar ik houd op en af wel erg veel pijn en verhoging/lichte koorts.

Donderdag moet ik weer terug naar de chirurg en dan hoop ik meer duidelijkheid te krijgen en hoop ik dat er een plan kan komen om van de ontsteking en dus van de pijn af te komen.
Ik heb soms een kleine week dat het heel erg goed gaat, weinig last. Maar zo ineens dan kan ik niets meer en heb ik veel pijn. En op de dagen dat ik niet veel pijn heb probeer ik te genieten van de kindjes en ben ik dus niet met mijn blog bezig.
En ik kan de vinger er nog niet op leggen wat de veroorzaker is.
Hopelijk is het iets van ze voor mij kunnen oplossen met medicatie, al dan niet operatie.

Hopelijk valt het verder allemaal mee en ben ik snel weer de oude! Het speelt nu al 2,5 maand ongeveer en het schiet maar niet op.
Jullie zijn weer een beetje bijgepraat en hopelijk ben ik snel weer back on the blog.