sneak peekHet is inmiddels weer juli, tijd voor een nieuwe Sneak Peek. Afgelopen maand hebben wij onze keuken aangepakt, zijn wij een dagje naar Amsterdam geweest en zette ik een nieuwe piercing. Ik heb dus weer wat leuke fotootjes om met jullie te delen. Kijken jullie mee?

Begin van de maand gingen Bram en ik een dagje naar Amsterdam. Even winkelen en terrasjes pakken. Het was heerlijk weer.

We sloten de dag af met sushi. Heerlijk en altijd goed.

Na het eten dook ik nog de piercingshop in voor een nieuwe oor piercing. Ik koos voor een death piercing. En ik snap de naam, haha want hij is best wel erg pijnlijk tijdens het zetten. Haha. Maar na een halve week was er geen pijn meer en gaat alles tot nu toe nog goed.

Ook ging ik nog een dagje nascholen in Ede. Bij Cinemac werd een nascholing gehouden over kindergeneeskunde. Super interessant.

Werd onze keuken gestuuct. Zo mooi geworden. Inmiddels is het bijna klaar. Ik zal het eindresultaat laten zien als het helemaal af is.

Het was heerlijk weer! Elin vermaakte zich prima in haar badje.

We mochten ook weer naar het consultatiebureau met Elin voor 2 prikjes en controle. Maar alles was weer goed en ze heeft helemaal niks geen last gehad van de BMR prik.  We zijn nu 3 weken verder en dat verwacht ik dan ook niet meer.

Elin met haar nieuwe jas. Haar naam staat in zwarte glitterende letters achterop.  Super leuk bomberjack.

Elin haar nieuwe schoentjes. Ik kocht ze in de sale bij Zara. Ze heeft nu maat 21 en we hadden alleen maat 20 dus tijd voor nieuwe schoenen. Nu  is het alleen zo dat de rechterpaar op de foto een maat 20 en 21 is. Met een kaartje van maat 21 eraan. Dus daar kunnen we weer meer terug, helaas.

Afgelopen weekend gingen we op kamp met de jeugd van de korfbal. We gingen op de fiets.

Dit was mijn afgelopen maand, hebben jullie een leuke maand gehad?
Aankomende maand staat er niet heel veel bijzonders op de planning, maar er komt vast nog wel wat tussendoor.