Ik kwam tot de ontdekking dat ik vorige maand helemaal geen Sneak Peek online heb gezet. Mijn excuses daarvoor. We waren zo druk met Elin haar verjaardag afgelopen 1 april dat het er helemaal bij ingeschoten is. Maar deze maand is er wel weer één. Ik doe nu niet 2 maand in 1. De maand maart was verder niet zo heel bijzonder met veel foto’s. Maar wel een Sneak Peek van mijn afgelopen maand.

Ik ging aan het begin van de maand gezellig even met Elin naar Enschede. Even inslaan bij de Primark hihi.

We hadden een korfbalwedstrijd in de volle zon en dan is het na die tijd wel lekker om even een koude radler te drinken. Heerlijk.

Elin gooit het liefste al haar speelgoed uit de kist en gaat dan lekker zitten spelen.

Hier stond een 2e keukentje. Die gebruikten wij niet en was eigenlijk maar een beetje een onhandige keuken. Dus het werd tijd dat we die eruit gingen halen. De grond moet nog even worden bijgewerkt maar de keuken is eruit. We hebben er nu een stellingkast neergezet waar onze voorraad drinken en eten etc. staat. Misschien komen er nog deuren voor of een gordijntje. Maar dan gaan we nog zien.

Bram en ik gingen samen naar Ajax – Schalke 04. Wat een goede wedstrijd was dat. We hebben ook kaartjes kunnen scoren voor Ajax – Lyon van a.s. woensdagavond.

Onze nieuwe kast. Ik ben er super blij mee. Inmiddels staan er wel wat nieuwe dingen bovenop de kast maar goed, het gaat om te kast natuurlijk. I love it!

Lekker! Dit chocolade ei kocht ik 2 dagen na Pasen bij de Albert Heijn met 50% korting.

Had de jeugd van de korfbal een clinic van 2 bekende korfballers. Ik ging mee om te kijken. Er deden meerdere verenigingen uit de omgeving mee. Super leuk.

Kocht ik 2 paar nieuwe schoenen voor Elin. Aangezien ze nu loopt, moet ze buiten ook wel echte loopschoentjes aan. Ik kocht deze overigens bij Bristol voor 19,95 per paar. En van die rode ging nog 30% korting af.

Onze slaapkamer kreeg een touch up. We hadden het bed eerst tegen een andere muur staan en die muur was een terracotta kleur. Of zoals Bram zegt ‘roze’. Haha. Die heb ik nu wit gemaakt en de muur achter ons bed heb ik een Petrol kleur gegeven.

Ik kocht mooie bloemetjes voor in huis en verspreidde deze over een aantal vaasjes. Dit is er 1 van. Ik vind bloemen altijd zo mooi en gezellig staan in huis. Bram kwam een aantal dagen thuis met een mooie bos tulpen. I love it. Die blijven ook altijd zolang mooi.

Dit was mijn afgelopen maand. Met Koningsdag hebben we eigenlijk niets bijzonders gedaan. En aankomende maand staan er wel weer wat leuke dingen op het programma. 3 mei naar Ajax, 9 mei mijn verjaardag, ga ik nog uit eten met wat vriendinnetjes en is er een week feest hier in de stad. Genoeg te doen deze maand en zeer waarschijnlijk ook weer genoeg materiaal voor een nieuwe Sneak Peek eind van de maand.