Sneak Peek

Het is inmiddels alweer bijna februari. Dus ik dacht ik ga nu vast de Sneak Peek van januari met jullie delen. Anders zitten we alweer een kleine week in februari. Ik heb weer een aantal foto’s verzameld van de afgelopen maand. Niet heel veel hoogtepunten maar toch wat leuke foto’s om te delen. Zo gingen we voor het eerst fietsen met Elin en hebben we onze tv “hoek” verandert.

Kort na oud en nieuw kreeg ik deze Hema cadeaubon van de overburen. Tijdens oud & nieuw viel hun vuurwerkpot om en knalde richting mij, waardoor hij onder mij uit elkaar knapte. Met als gevolg een beetje een rood been en kapotte kleding. Toch wel heel lief dat ze dit hebben gedaan.

Hebben we nog heerlijk gesmikkeld van deze chocolaatjes die ik met sinterklaas kreeg. Ik lust niet veel chocolade met vulling maar er zaten er toch nog wel een paar tussen die ik lust.

Ik had op zondagavond een wedstrijd rond etenstijd. Dus gingen we na die tijd met z’n allen even langs de Mac Donalds om wat te eten. Gezellig.

We gingen naar Ikea en besloten om de tv aan de muur te hangen met schapjes eronder. Ik vind het resultaat mooi. Hier hing het net en moet alles nog even een plekje krijgen maar zo heb je alvast een idee van hoe het eruit ziet.

Super leuk, Elin kan zelfstandig zitten sinds 2-3 weken en gingen we voor het eerst met haar op de fiets. Hihi. Wel een beetje koud. En nu kan ik snel de fiets kan pakken om even naar de stad te gaan, super makkelijk en snel. Heerlijk vind ik dat. Ik had de 9 maanden update geschreven voor jullie van Elin en een week later ging ze zitten, optrekken aan tafel en het hele huis door kruipen. Haha. Dus inmiddels zijn we er lekker druk mee en helemaal leuk is dat ze nu ook papa en mama zegt. Smeltmomentjes…

Nog even een uitwedstrijd tussendoor. Deze wonnen we. Jeej!

Tegenwoordig worden we zo opgewacht als we haar uit bed halen. Lekker staan en schreeuwen om papa en mama. Haha.

Ik moet nog wat kilootjes afvallen. Van de zwangerschap en sowieso, hihi. Ik eet dat even wat minder koolhydraten. Ik maakte deze heerlijke salade voor op het werk als lunch. Tomaatjes, komkommer en kipfiletreepjes. Met een klein beetje honing mosterd dressing. En smullen maar.
Ik ben vanaf 16 januari weer begonnen en ik ben nu 2,3 kilo afgevallen. Dus het gaat goed. In het weekend houd ik mij er ook niet aan, want daar vind ik lekker eten veel te lekker voor. Dat zul je zo ook wel merken haha.

Vrijdagavond had ik een feestje, die werd afgesloten met een heerlijk patatje. Smullen.

Afgelopen zaterdagavond ging Elin uit logeren en gingen wij naar de bioscoop. We gingen naar de film Split. Volgende week maandag vind je hier een korte review over en is hij filmtip die week. Ik zal zeker niet veel verklappen.

Afgelopen zondag had ik een wedstrijd en Bram kwam na Elin’s middagslaapje ook nog eventjes langs met haar. En ze vermaakte zich prima. Lekker rondkruipen en spelen. Heerlijk om te zien.

Dit was in het kort mijn afgelopen maand. Niet heel veel foto’s maar het was ook niet echt een hele bijzondere maand. Wel ben ik soms vergeten wat fotootjes te maken. We gingen nog gourmetten met vrienden bijvoorbeeld. Maar goed, ik ga nog beter mijn best doen voor meer foto’s eind februari.