letterbordWelkom in 2018. Welkom op Moniquemichelle.nl. Allereerst natuurlijk Gelukkig Nieuwjaar en alle goeds gewenst voor 2018! Mijn eerste post van dit jaar is een Sneak Peek. Deze komt altijd op maandag online en hij is iets later maar hij is er. Ik heb dit keer niet van de afgelopen maand de foto’s verzameld maar van afgelopen week. Wij hadden een weekje vakantie en hebben leuke dingen gedaan. Wat vinden jullie ervan als dit wekelijks of tweewekelijks online komt? Let me know in de comments. Voor nu, kijk je mee naar deze Sneak Peek?

Zoals ik hierboven zei hadden wij afgelopen week vakantie en gaan we morgen weer beginnen met werken. Helaas haha. De vakantie mocht nog wel even wat langer duren.

De eerste dag van onze vakantie gingen we naar Ikea. Ik wilde wat anders met mijn kledingkast en ik had online gezien dat ze dat bij Ikea hadden. Ik had mijn kledingkast op zolder en Bram op onze slaapkamer, dat vond ik totaal niet handig. Dat hebben we nu veranderd. We kwamen aan rond lunchtijd dus gingen we eerst even lekker een hapje eten.

Dit is het geworden. Ik kocht een 4 vakjes kast en een 2 vakjes kast, om ze even zo te noemen. En 2 kledingstangen die ik aan de muur kon hangen. Past perfect! Ik ben er super blij mee en het kostte bij elkaar ong. 70 euro.

Daarna was het kerst en daar heb ik eigenlijk geen foto’s van. We hebben met name met familie gegeten en cadeautjes gedaan.

Ik kreeg deze super toffe tas.

lichtsnoer kwantum

En een lichtsnoer van Kwantum. Echt super gaaf. Die wilde ik ook heel graag hebben.

letterbord

Ook dit super toffe letterbord kreeg ik.  Even nog een leuke quote bedenken voor het nieuwe jaar. Ik kreeg ook nog een tijdschriftenhouder, een okergeel plaid en 2 dingetjes voor aan de muur maar die komen later als ze op de plek liggen/hangen.

Hihi, ik vond een pruik die ik nog had liggen en deed hem op bij Elin. Dit gezicht trok ze erbij toen ik vroeg of ik een foto mocht maken. Haha.

Elin haar speelhoekje. Ze is gek op haar keukentje en op haar Little People speelgoed.

Eerste en Tweede Kerstdag stonden in het teken van eten en familie. Ik heb dan van die dagen ook niet veel foto’s gemaakt. Wel van het toetje van Tweede Kerstdag. Deze heeft mijn zusje gemaakt. Zij maakt taarten etc. op verzoek. Check ’t Zoete Vosje eens.

27 december gingen wij 3 dagen richting Lisse.  We begonnen de ochtend met Ballorig in Zutphen. Heerlijk ochtendje spelen. We deden dit zodat Elin goed moe de auto in zou gaan en lekker zou slapen terwijl wij naar Lisse zouden rijden. En ze heeft even lekker geslapen. Meer over onze airbnb later deze week.

De ochtend erna gingen we Lisse Centrum in en gingen we ook nog even ergens van drinken. Elin kreeg een kinderkoffie. Zonder chocolademelk want dat vind ze niet zo lekker. Dit was een theehoekje met speelhoek. Ideaal en erg leuk.

Ik nam een heerlijk stuk red velvet taartje. Deze was echt super lekker.

In de middag gingen we naar Madurodam. Het was wel heel erg koud, dus we zijn niet lang gebleven. Elin vond vooral de vliegtuigjes erg leuk.

In de avond aten we heerlijke pannenkoeken op de pier in Scheveningen.

En later in de avond aten Bram en ik nog even een lekkere portie Sushi. Haha.

De dag erna gingen we naar Artis. Waar Elin alle diertjes wel echt heel erg leuk vond.

Het waren echt super leuke dagen. En we hebben dan ook een hele leuke vakantie gehad. Inmiddels zijn we alweer aan het werk. De vakantie vloog voorbij.

Oud&Nieuw vierden we bij Bram zijn ouders en daarna gingen we naar een 90’s feestje bij vrienden. Super leuk en gezellig. Elin heeft vanaf 9 uur doorgeslapen tot volgende ochtend 9 uur dus dat was voor Bram zijn moeder fijn, haha. Daar bleef ze ook logeren namelijk. Dit waren onze outfits voor de 90’s party.

Dit was onze afgelopen week. Wellicht volgende week een nieuwe Sneak Peek of die weer erna een 2-wekelijkse Sneak Peek.