Sneak PeekHet is inmiddels alweer september en dus hoogtijd voor een nieuwe Sneak Peek. Augustus stond voornamelijk in het teken van onze vakantie. Nu zijn wij niet weg geweest maar hebben wel leuke dingen gedaan. Ik heb in ieder geval weer lekker veel foto’s voor jullie. Zo gingen we o.a. naar Plopsaland en de Julianatoren. Kijk en lees je mee?

Op de eerste vakantiedag gingen we met mijn ouders en zusje en zwager naar de Apenheul. Super leuk. Elin vond dit aapje eerst wel leuk, maar toen er nog 1 bij kwam vond ze het wat minder leuk. Maar ze heeft een super leuke middag gehad en viel in de auto al snel in slaap op de terugweg. Natuurlijk lekker vermoeiend zo’n dagje.  Maar ze heeft er lekker veel rond kunnen lopen en rennen.

Deze foto maakten wij met z’n drietjes. In de Apenheul staan meerdere fotohokjes om leuke foto’s mee te maken.

We waren ook nog erg druk in de tuin. We hadden een border in onze tuin met planten en bomen erin. Nu hebben wij alles eruit gehaald en er kunstgras ingelegd en hier wordt een lekker zitje gemaakt. Dit is de enige plek die de hele dag schaduw heeft in onze tuin, dus dat is wel lekker.

Eindresultaat. Of nou ja, er staat nu nog een klein fonteintje bij en er komt nog een ander zitje. Ik vind het heel erg leuk geworden. Ook hebben we inmiddels de schutting schoongespoten dus die ziet er ook weer stukken beter uit.

We gingen met Elin naar Plopsaland. Via Kruidvat hadden wij goedkope kaartjes en omdat Bumba daar zou komen zijn we er heen gegaan. Er waren een paar attracties waar Elin wel in kon, maar de meeste toch nog niet. Ze is nog net geen 1,5 jaar en Plopsaland is ECHT leuk voor kindjes vanaf een jaar of 2,5 – 3. Maar Bumba vond ze fantastisch. Ze is groot fan.

Vonden we dit rupsachtige beest in onze achtertuin. Het had ook nog een stekel aan zijn achterste. Weet iemand wat dit voor een dier is of wordt?

Kochten we een nieuw tuinset. Of nou ja, voor ons nieuw, hij is tweedehands. Nu alleen nog kussens. We zijn er super blij mee.

Bram en ik gingen 2 dagen weg samen. Richting Breda. Via Groupon.nl hadden we een bon gekocht voor een hotel en dagje Efteling. Dit deden we dan ook. Super leuk en we hadden op 1 bui na super mooi weer 🙂

We kochten dit super leuke setje voor Elin bij Primark. Hoe leuk! Ik wil hem zelf ook, haha.

Ik vulde een marktkraam bij Jouw Marktkraam in Enschede. Ik huurde 2 weken voor totaal 45 euro. En ik heb uiteindelijk €85 winst gemaakt. Jeej!

Ook gingen we nog naar de Julianatoren. Hier waren we voor uitgenodigd door de Julianatoren. We kwamen speciaal voor de Woezel en Pip show, maar Elin vond het super leuk. Wat een geweldige middag was dit. Ik denk dat wij hier dit jaar nog wel een keertje heen gaan. En dan niet naar een show, want dat kost wel wat tijd en Elin heeft haar slaap overdag ook nog hard nodig. Zodat we dan wat meer tijd hebben voor de attracties zelf. Elin is dus nog net geen 1,5 maar je kan hier prima naar toe. In de meeste dingen mag je gewoon mee. Dus dat is heel fijn.

De Woezel en Pip show was fantastisch! Heel erg leuk. Elin heeft lekker gedanst en veel geklapt. Daarna was er een meet en greet en mocht je dus op de foto. Heel erg leuk. Hier komt nog een apart artikel en aparte video van. Stay tuned.

Dit was augustus voor ons. We hebben veel gedaan maar ook lekker niks gedaan. Het waren heerlijke weken voor ons. En nu afwachten wat september ons gaat brengen.