Het is weer het begin van een nieuwe maand en dus tijd voor een nieuwe Sneak Peek. Ik heb een aantal foto’s van heerlijk eten voor jullie en gingen we met de jeugd van korfbal op kamp. Kijk je weer mee?

Fietsen met de jeugd van korfbal. We moesten een klein uurtje fietsen, dus dat viel heel erg mee. En het was gelukkig droog.

We organiseerden een spooktocht en dit waren de spoken van de avond.

Ik ging met Elin op mijn vrije dag lekker de stad in en gingen we lunchen bij Bakker Bart. Gezellig een broodje eten. De krentenbol en kaaststengels gingen er wel in.

Maakte ik weer leuke knipjes voor mijn webshop. Heb je nog niet gekeken, neem dan even een kijkje opĀ elins.nl. Mijn nieuwe webshop met handgemaakte items.

Elin’s haar begint eindelijk een beetje te groeien en ik kon 2 staartjes maken. Zo lekker eigenwijs staat dat. Past goed bij haar. Haha.

Volgde ik met een aantal vriendinnetjes een paaldans workshop. Dit was erg leuk en een beetje pijnlijk. Ik heb er een pijnlijke blauwe bovenarm aan overgehouden, haha.

Daarna gingen we heerlijk tapas eten bij La Cubanita. Heerlijk vind ik dat.

Ik had ook nog een etentje met mijn werk. Want er gaat een arts weg en daarom gingen wij eten bij de Revolutie in Zutphen. Dit was mijn voorgerecht. Heerlijke nacho’s.

Als hoofdgerecht koos ik Fajita’s met Gamba’s. Zo lekker vind ik dat. Dan krijg je een heet pannetje/bord met gamba’s en groenten en rijst. En daarnaast 3 sausjes en wraps. Smullen.

Tot slot kochten we voor Elin een loopfiets. Eens kijken of ze dat leuk vind. Tot nu toe doet ze er nog niks mee, haha. Maar wie weet.

Dit was mijn afgelopen maand in vogelvlucht. Aankomende maand staat er meer op het programma want dan hebben we vakantie en gaan we nog leuke dagtochtjes maken. Hierover later meer.