Sneak Peek MoniQ1 November vandaag en dus staat er weer een nieuwe Sneak Peek MoniQ online. Ik heb weer een aantal foto’s verzameld van afgelopen maand en die deel ik graag met jullie. Kijken jullie mee naar onze afgelopen maand.

Bij de Action zag ik dit leuke krijtbord staan en die nam ik mee voor Elin. Er werd gelijk leuk op “getekend”. Op haar manier dan. Haha. De andere kant is overigens een whiteboard.

Ik ging met een kapster mee als model. Dit is de before foto.

En dit is de after foto. Super gaaf!

Ook was ik nog een ochtend in Amsterdam te vinden. Heerlijk. I Love Amsterdam. Ik ging naar een event van Hema Loves Difrax. Heel erg leuk.

Vorige week kon je al lezen over de nieuwe collectie van Hema en van de samenwerking Hema met Difrax.

We kregen een heerlijke lunch in het Hoxton Hotel. Waanzinnige locatie met een overheerlijke lunch.

Samen naar de supermarkt.

Vriendje Vic kwam nog even gezellig langs met z’n mama. Altijd gezellig. We gingen naar de Witte Wieven in Zwiep. Daar konden ze lekker spelen en we hebben er heerlijk een broodje gegeten.

Deze laarsjes kregen we toen Elin een paar weken oud was. En ze passen nu. Jeej!! Zo leuk en ze draagt ze ook graag. Ze heeft nu maat 23 van schoenen.

Naar de Intratuin met uiteraard haar nieuwe laarsjes aan. Daar staat tot en met eind december een draaimolen waar de kindjes gratis in mogen. Elin vond t leuk 🙂

Dit waren alweer de foto’s van onze afgelopen maand. Wil je meer foto’s zien of meer op de hoogte gehouden worden volg mij dan zeker even op Instagram. 

Heb jij nog wat leuks gedaan de afgelopen maand? Of ga je aankomende maand nog wat tofs doen? Let me know! Aankomende maand staat er hier niet zoveel op de planning. Het zaalseizoen van korfbal is weer begonnen dus er staan weer wedstrijden op de planning in de weekenden en verder hebben we nog geen plannen. Maar dat gaat vast nog goed komen.