Sneak Peek Time! Het is weer het begin van een nieuwe maand en dus ook tijd voor een nieuwe Sneak Peek.  Ik geef jullie weer een kijkje in mijn leven van de afgelopen maand. Nu moet ik zeggen dat het wel een saaie maand was hoor er is niet veel gebeurt/gedaan. De vakanties zitten er weer op en het werkleven is weer begonnen. Toch heb ik een aantal fotootjes voor jullie.

File op weg naar mijn werk. Altijd fijn…

Elin haar haar begint steeds meer te groeien. En ze kan nu ook een knotje in. Haha, ik vind het wel leuk staan.

Mijn moeder was jarig en deze plant gaven we haar voor haar verjaardag. De plant komt van Het beste van de Kweker.

We gingen voor haar verjaardag gezellig met z’n allen uit eten. Ik koos voor een Black Angus Entrecote. Super lekker.

Op een zaterdag toen Bram moest werken gingen Elin en ik lekker lunchen bij Bakker Bart. Wij doen dit weleens vaker. Gezellig even een broodje halen. Elin vind de kaasstengels van Bakker Bart altijd super lekker.  En haar haar is vlechtbaar hihi. Jeeeej! Ze bleef ook zo mooi stil zitten. Wel met Bumba op tv, maar goed dat geeft niet. Haha.

Ook kochten wij een nieuwe eettafel. Ik ben hier zo blij mee. Vorige week heb je hier   op mijn blog al meer  over kunnen lezen.

Vorige week zondag gingen we gezellig naar de Witte Wieven in Zwiep. Super leuk om met kinderen heen te gaan. Je hebt er een grote zandbak, ballenbak, glijbaan, konijntjes, kipjes en je kan er lekker door het bos wandelen en spelen. Heel erg leuk. Hier hebben we lekker geluncht en daarna zijn we weer naar huis gegaan.

Dit was onze afgelopen maand. Nu heb ik nog wel wat korfbalwedstrijden gehad en zijn we naar het Mega Piraten Festijn geweest, maar hier heb ik geen foto’s van.