vaderdagVorige week heb ik je al tips gegeven met betrekking tot het kopen van een Moederdag cadeautje en dan kan natuurlijk Vaderdag niet achterblijven. In deze post ga ik je originele cadeautips geven. Dus geen standaard sokken of een douchegel. Het kan ook anders. Lees je mee? 

Dagje uit … of …?

Veel dames vinden het lastig om elk jaar weer een leuk cadeau te verzinnen voor Vaderdag. Het moet bijzonder zijn, het moet anders zijn, het moet soms blijvend zijn. Frappant genoeg zit daar lang niet iedere vader op te wachten. Een gezellige dag met familie en vrienden is vaak al bijzonder genoeg in deze drukke tijden. En mag het toch wat meer bijzonder zijn? Online zijn er veel tips te vinden, bijvoorbeeld op de site www.topcadeau.nl. Zelf hebben we er hierna ook een paar verzameld.

Spanning en sensatie

De meeste vaders zijn vast wel gek op een beetje sensatie. Dus een bon voor bijvoorbeeld karten of laser gamen zou een topcadeau zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan een ritje in een Ferrari of een andere sportauto. Een dagje Max Verstappen uithangen, dat is toch super leuk. Een cursus parachutespringen als cadeau mag ook, maar misschien is dat wat veel sensatie voor vader …

Persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau is natuurlijk ook erg leuk om te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd bier of wijnflesje. Dat wil zeggen met een leuke foto of tekst erop. Een sleutelhanger is bijvoorbeeld ook erg leuk. Je kunt tegenwoordig ook een foto laten drukken op chocolade, dat is ook erg geslaagd als cadeautje. En wat denk je van een leuke foto laten afdrukken op canvas of hout.

Hebbedingetjes/gadgets

Kleine hebbedingetjes of leuke gadgets is ook altijd een geslaagd Vaderdag cadeau. Mannen zijn daar vaak wel gek op. Een virtual reality bril, een mini biljartsetje of bijvoorbeeld mini midgetgolf om te spelen tijdens een toiletbezoek. Haha. Leuke en grappige cadeau’s.

Hopelijk heb ik je een beetje op weg geholpen met het ideeën voor een Vaderdag Cadeau en kan jij door middels van deze post een leuk cadeautje vinden.