1Nou, het begin van een nieuwe maand. Nieuwe ronden, nieuwe kansen.  Ik heb bedacht om voor de maand februari een No Buy maand te maken op gebied van kleding, beauty en spulletjes. 
Ik heb alles wat mijn hartje begeerd op gebied van spullen, veel kleding, veel schoenen, iPhone 6, iPad, laptop en veel beautyproducten. Spullen maken je natuurlijk niet echt gelukkig. Het is fijn het te hebben, maar echt gelukkig maken, nee. Net als geld, geld maakt niet echt gelukkig. Maar je zou wel ongelukkiger zijn als je het niet hebt. Klinkt heel tegendraads maar het is wel zo. Lees snel verder over mijn No Buy Month en misschien doe jij wel mee?

Zoals jullie in mijn post van afgelopen vrijdag hebben kunnen lezen, wil ik wat meer gaan proberen te sparen en dus bijv. een vast bedrag per week pinnen dat ik mag uitgeven. Maar omdat ik no buy heb. Hoef ik eigenlijk geen vast bedrag te pinnen, want ik mag toch niets uitgeven.
Op deze manier hoop ik natuurlijk nog veel meer te kunnen sparen aankomende maand.

De sale is toch grotendeels over en afgelopen maand heb ik al wat kleding geshopt. En er was FashionWeek dus dat heb ik even allemaal afgewacht, om deze maand echt te kunnen beginnen.

IMG_2204

Ik heb in de kast nog heel veel beauty spulletjes liggen, zie foto, waar ik nu nog niets mee doe. Omdat ik nog zoveel heb. Ik ga dus vanaf nu een maand (om maar eens mee te beginnen) geen spullen meer kopen die ik eigenlijk ook niet nodig heb. Het hierboven, is alleen wat ik als voorraad nog heb staan. Ik heb nog veel meer parfums en shampoo’s en make-up.

Dus, ik koop geen (onnodige) beautyproducten en geen kleding.
Boodschappen en dingen die ik echt nodig heb, koop ik natuurlijk wel.  Bijv. als mijn oplader kapot gaat of mijn telefoonhoesje, heb ik natuurlijk wel een nieuwe nodig.

De bedoeling hiervan is, dat ik eerst mijn eigen spulletjes wil opmaken. Zoals je op de foto kan zien heb ik een aardige voorraad opgebouwd aan producten.
Daarom dacht ik, “ik doe een No Buy challenge”.

Mocht ik na deze maand nog veel spullen overhebben, dan ga ik natuurlijk nog wel even door met de No Buy Challenge.

Ik ben benieuwd hoe het mij afgaat, ik kan best snel denken oeh, dat is leuk. Of hé mijn shampoo is in de aanbieding. Of wow, dat shirtje is niet duur. Maar ja, tel het allemaal maar eens bij elkaar op. En daarbij, moet je jezelf afvragen, heb je niet al genoeg daarvan? Meestal is het antwoord ja.