purpuz

Ik ben groot fan van Purpuz en ze hebben, zoals jullie weten, fantastische planners en familieplanners. Nog veel meer overigens hoor, maar van de planners ben ik groot fan. Daar is nu iets bij gekomen, namelijk een hele mooie verjaardagskalender. Ik kreeg een mail met de vraag of ik iets nieuws wilde ontvangen, en dat vind ik super leuk. Ik had geen idee wat het zou zijn. De volgende dag lag hij al in de brievenbus en het was dus een verjaardagskalender. En wel eentje die in ieder interieur past.

Het formaat van de verjaardagskalender is perfect, hij is 26,5 x 19,5 x 1,5 cm. Van binnen is hij heel rustig en clean. Fijne ruimte om de verjaardagen op te schrijven.
Maar wat ik nu echt heel erg leuk vind, zijn bijv. de cadeau-tips die in de kalender staan. En je vindt er maar liefst 250. Ideaal als je het mij vraagt.

purpuz
verjaardagskalender
purpuz


Ik heb deze verjaardagskalender een mooie plek op ons toilet gegeven. Ik vind toch dat een verjaardagskalender daar het beste op zijn plek is. Zo vergeet je, in principe, nooit geen verjaardag meer. Ik heb nog niet alle namen er in staan, maar daar wordt aan gewerkt. Erg leuk.

De kalender is al te krijgen bij bol.com. Bestel snel of geef hem cadeau of wellicht vraag hem voor je eigen verjaardag.