imageEen dag te laat, maar hier is hij alsnog. Een nieuwe My Week. Ik heb afgelopen week vakantie gehad en ben veel weggeweest. En ik heb helaas geen tijd gehad om echt vooruit te werken voor mijn blog, dus vandaar dat het een beetje rustig was hier. Sorry! Deze week zullen er ook iets minder posts verschijnen i.v.m de verhuizing.  Wij krijgen namelijk a.s. donderdag de sleutel van ons huis. Maar goed, nu eerst afgelopen week.

image

Afgelopen maandag vertrokken we met de trein richting Berlijn. Mijn ouders verbleven net onder Berlijn en wij gingen ook een paar dagen die kant op. En natuurlijk ging Hero mee.

image

Het was er heerlijk weer! Hier ben ik samen met de hond van mijn ouders.

image

image

image

image

Dagje Berlijn. Heerlijk eten daar;) Het was heel erg warm, dus heel veel sight-seeing hebben we niet gedaan. Heerlijk van de terrasjes en restaurantjes genoten.

image

Afgelopen vrijdag had ik een samenwerking met The White Smile Company en dit is het resultaat. De voor en na en de video over de behandeling komt later nog online. Het klopt dat mijn ene voortand een iets andere kleur heeft, ik heb hier ongeveer 12 jaar geleden een ongelukje mee gehad. En die tand is anders van kleur gebleven helaas.

image

Afgelopen zondag gingen we een nachtje naar Volendam. We sliepen in het van der Valk hotel. Ja, alweer richting Volendam. Haha. Hoe toevallig, een aantal weken geleden regelde ik een verrassingsweekendje en nu hij. En dit was al ongeveer tegelijk geboekt en allebei dezelfde kant op.

image

Voetbalstadion Volendam

image

Lekker scooteren

image

’s Avonds lekker eten bij Smit Bakkum met eigen visrokerij.

En als klap op de vuurpijl werd ik ook nog ten huwelijk gevraagd :O!! Ja echt!! En natuurlijk zei ik “Ja”. En een prachtige ring. Die komt later nog wel online:)
Kortom ik heb echt een topweek gehad.

Aankomende week verhuizen, verhuizen en verhuizen. Ook wel weer leuk en voor een goed doel natuurlijk.