FullSizeRender (12)Het is weer tijd voor een nieuwe My Week. Het zijn veel foto’s geworden aangezien we ook nog een nachtje naar Edam geweest zijn. Hier komt verder geen uitgebreide losse post over, aangezien het zo warm was, dat ik niet veel foto’s heb van mooie dingen om te bekijken. Maar ik kan je wel zeggen, ga er eens een keertje naar toe. Met Volendam naast de deur, zeker de moeite waard. 

IMG_0433

Afgelopen dinsdag ging ik met Hero naar de dierenarts, voor zijn jaarlijkse prikje. En voor de rabiës vaccinatie, hondsdolheid. Deze moet hij hebben, aangezien we over, nu nog 2 weken, naar Duitsland gaan.

IMG_0440

Eventjes met de auto door de wasstraat.

IMG_0428

Heerlijk buiten liggen in de zon met Hero

IMG_0438

Afgelopen week waren Bram en ik alweer 1 jaar (officieel) samen. Ik kreeg van hem 12 vaasjes met bloemetjes.

IMG_0496

Vrijdagavond gingen we nog even weer trainen met de hond van mijn ouders. Of nou ja, Hero en Donja goed met elkaar leren omgaan. Dat is nog wel eens lastig, maar het gaat al heel goed.

IMG_0504

Onze B&B kamer in Edam. Bij B&B de Boerensalon. Zeker een aanrader, je eigen tuintje erachter en eigen toilet en douche/bad.

IMG_0513

Gezelligheid

IMG_0541

s’Avonds een hapje eten bij La Galera in Edam.

IMG_0534

Ik kocht er een nieuwe zonnebril.

FullSizeRender (11)

Gezelligheid

FullSizeRender (12)

s’Avonds een cocktailtje drinken in Volendam. Altijd leuk op de Dijk:)

FullSizeRender (13)

Een leuk kiekje in Edam

IMG_0544

Het was zondag niet zo heel mooi weer. We gingen nog even naar het strandbad in Edam. Dronken hier koffie en een verse jus en we vertrokken weer richting huis.

Dit was mijn afgelopen week alweer. Aankomende week is het weer 4 daagjes werken, naar de fysiotherapeut en aankomend weekend Fashionweek en verjaardagen. Een gezellig weekend zit er dus weer aan te komen:)