imageEr is weer een week voorbij. Inmiddels ben ik alweer ruim 16 weken zwanger, wat gaat de tijd toch snel de laatste tijd. Afgelopen week ging ik op maandagavond naar de bioscoop met mijn beste vriendinnetje, kreeg ik van haar een heel lief cadeautje en gingen we met mijn korfbalteam uit eten. Kijk je mee?

image

We gingen naar de film “Schone Handen”, met Jeroen van Koningsbrugge. Een goede Nederlandse actiefilm. Daarna kreeg ik van mijn vriendinnetje dit leuke pakje voor de kleine. Hoe leuk en lief is deze?

image

Kregen we op het werk cadeaubonnen, altijd goed toch?

image

In de avonden lekker met Hero knuffelen. Hij gedraagt zich het liefste als een kleine baby. Haha.

image

Op het werk brachten ze van een ziekenhuis uit de buurt deze heerlijke taart. Voor de fijne samenwerking afgelopen tijd. Jammie!

image

Zondag gingen we met het korfbalteam uit eten naar Restaurant Vrijdag in Deventer. Zeker een aanrader. Je kan er grillen, bakken, chinees, sushi en patat eten. Maar bijv. ook bbq, pizza en pannenkoeken. Voor het toetje aten we toch nog even een pannenkoek. Smullen. Het is een all you can eat concept.

En toen was de week alweer voorbij. Aankomende week weer werken, controle bij de verloskundige en aankomend weekend hebben we Oktoberfest bij de korfbal. Altijd gezellig, alleen wordt het voor mij natuurlijk een alcoholvrij Oktoberfest.