imageNieuwe week en dus een nieuwe My Week. Ik heb maar 4 foto’s van afgelopen week, omdat ik niet heel veel gedaan heb maar ook vergeten ben foto’s te maken. Ik ga je toch deze foto’s even laten zien. Zo hadden we cursus-examen met Hero en waren we bij de opnames van Ik Hou van Holland.

image

Afgelopen maandag hadden wij opnames voor Ik Hou van Holland. Het was heel erg leuk en we zaten op de eerste rij. Hihi. Het wordt op zaterdag 5 december uitgezonden. Met Sinterklaas dus.  Verder kan en mag ik helaas niets zeggen over de opnames.

image

Afgelopen week heb ik niet heel veel bijzonders gedaan ook om foto’s van te maken.  Afgelopen zaterdag had ik cursus-examen met Hero en hij is geslaagd. Jeej! We kregen een getuigschrift en een heerlijk beefstick. Hero vond het voor de foto even nodig om zijn tong uit te steken. Haha.

image

Die middag pasten wij op de hond van mijn ouders. Hero moest ruim een half jaar geleden niets weten van Donja. Maar inmiddels zijn het vriendjes geworden. Hier liggen ze heerlijk samen op een kussen. Lief toch?

image

’s Avonds was Hero uitgeteld, van de cursus en de hele middag spelen met Donja. Hij sliep dan ook de hele avond. Gezellig bij mij op de bank.

Zondag heb ik nog een korfbalwedstrijd gekeken bij mijn team, helaas kan ik niet meer vanwege de zwangerschap. Maar supporten doe ik wel natuurlijk.
Ik zal proberen aanstaande week weer meer foto’s te maken. Zo ga ik vanavond naar de bioscoop naar Schone Handen, moet ik weer trainen geven en ga ik heerlijk uitrusten.

Fijne week!