imageIk heb weer een nieuwe My Week voor jullie. Afgelopen week heb ik wel weer wat leuke dingen gedaan die de moeite waard zijn om met jullie te delen. Zo ging ik onder andere voor een nieuw kleurtje in mijn haar en kochten wij een andere auto. Kijken jullie weer mee?

image

Mijn zwangerschapsbuikje begint te komen. Wel wennen nog hoor. Afgelopen dinsdag hebben we voor het eerst zijn of haar hartje gehoord en dat is toch wel heel bijzonder moet ik zeggen. Over ong. 2 weken hebben we weer een controle.

image

At ik een heerlijke pizza Margarita met ananas. Het enige jammere was dat de korst hier en daar wat zwart was. Maar voor de rest was hij heel erg lekker.

image

Jullie weten inmiddels wel dat zo ongeveer elke 6-8 weken mijn haarkleur veranderd, haha. Dit keer ging ik voor een rood/paars/roze kleurtje. De punten feller als de rest van mijn haar.

image

Met een kleine op komst is mijn Ford Ka straks natuurlijk niet groot genoeg meer. Dus werd het tijd voor een wat grotere. We wilden eigenlijk een tussenmaat, maar het is toch deze geworden.  Lekker groot en hoge instap. Altijd prettig.

image

Zaterdag hadden we kantinedienst bij de Korfbal, want er was kaartavond. En om de tijd te doden deden we dit spelletje. Het is een erg leuk spelletje, je moet in ieder geval z.s.m. je geld zien kwijt te raken. En dat is best lastig met gokspelletjes als paardenrennen en het casino.

image

Zondag was het Dierendag en gingen we even lekker met Hero wandelen.

Dit was mijn afgelopen week alweer. Vandaag gaan we naar opnames van Ik Hou van Holland, altijd een feestje. En voor de rest doe ik het nog een beetje rustig aan, i.v.m de misselijkheid.