panini capreseMijn eerste werkweek na de vakantie zit er alweer op. Ik heb de hele week gewerkt, normaal werk ik 4 dagen maar deze week 5. Dit omdat mijn collega nog een weekje vakantie had. Afgelopen week was geen hele drukke en interessante week. Toch heb ik wel een aantal foto’s voor je. Kijk je mee?

image

Samen met mijn lieve doggie. Met z’n centenbekkie;) hihi

image

Bram zijn ouders kwamen terug van vakantie en bij ons op bezoek om ons nieuwe huisje te bekijken. Ze hadden dit peper en zout stelletje meegenomen uit Frankrijk. Volgens oude traditie krijg je dit als je verloofd bent, for good luck.

image

Kreeg ik een heerlijk ijsje van een patiënt. Lief hè?

image

<3

image

Donderdag aten we op mijn werk lekkere loempia’s van de wekelijkse loempia kraam. Jammie.

image

Verslavend lekker! Pepermuntje en muntdrop tegelijk eten. Een aantal jaar geleden kon je emmertjes halen waar dit al standaard zo in zat, maar die kan ik niet meer vinden.

panini caprese

Afgelopen  zaterdag gingen we lunchen met Bram zijn familie. Ik koos een heerlijk broodje met mozzarella, pesto, tomaat en rucola. Heerlijk!

Dit was alweer mijn afgelopen week. Aankomende week heb ik ook niet veel bijzonders op de planning. Korfbaltraining begint weer en ik moet gewoon weer 4 dagen werken. A.s. zaterdag hebben we housewarming voor de familie. Dus het weekend is wel weer gezellig.