PicMonkey CollageHet is alweer een hele tijd geleden, maar ik wil de My Weeks toch weer oppakken. Ik vind het leuk om mijn week met jullie te delen. Afgelopen week bestond uit, kampioen worden en promoveren, korfbalkamp en mijn nieuwe fiets.

IMG_9947
Met mijn korfbalteam werden we kampioen in de 4e klasse. We speelden hier voor een beslissingswedstrijd. En deze wonnen we met 13-12. Heel spannend dus. Nu gaan we door naar de 3e klasse.

IMG_9822

Lekker hardlopen op een doordeweekse avond.

IMG_9804

Mijn vriend had avonddienst die week en ik ging even lekker met Hero knuffelen. Hij valt altijd op deze manier in slaap op mijn schoot.

IMG_9821

Genieten van de nieuwe roze magnums met frambozenijs.

IMG_9901

Kocht ik dit schattige huisje voor Hero. Lief hè? Hij wordt nog in een andere kleur geschilderd. Maar dat doe ik als we gaan verhuizen.

IMG_9886

Kreeg ik deze prachtige dubbele pioenrozen uit de tuin van mijn collega. Super mooie bloemen.

IMG_9954
De fiets die ik won kwam ook binnen:). Wel als een soort Ikea pakketje haha, dus nog even in elkaar zetten. Dit ga ik morgen waarschijnlijk doen.

IMG_9973

IMG_0002

Tot slot ging ik afgelopen weekend met de jeugd op korfbalkamp. Heerlijk zwemmen in het meertje en levend stratego spelen.

Aankomende week moet ik gewoon weer 4 dagen werken, ga ik dinsdagavond nog naar de fashionshow van Labee a Porter en verder gaan we het zien:)