mirena update

Het is tijd voor een Mirena update. Eerder schreef ik al over het feit dat ik een Mirena had laten plaatsen en ook deelde ik een update na 3 maanden. Daar schreef ik dat ik geen last had van de Mirena en zo nu en dan nog bloedverlies had. Hoe gaat dat nu? Je lees het hieronder.

Ik had een 6 maanden update beloofd maar door mijn ziek zijn is dat er helaas niet van gekomen. Wel was het bij mijn eerste operatie, eind mei, zo dat ik de dag erna ongesteld werd en ook een paar weken later bij een volgende opname weer ongesteld werd. Fijne timing ook. Maar goed, met een Mirena is het niet echt goed te timen ook.

Afgelopen november had ik de spiraal alweer 1 jaar. En nog steeds heb ik er helemaal geen last van. Volgens mij ook geen andere bijwerkingen die je weleens hoort bij hormonen etc. Tenminste ik merk ze niet eigenlijk. Gelukkig.

Ik ben nu ook al een hele tijd geen bloedverlies meer gehad. Super fijn. De laatste keer was denk ik tijdens de 1e opname na de operatie. Dus zo ongeveer half juli.
Toch wel een bijkomend voordeel haha. Dit wordt dan dus ook geen hele uitgebreide update. Ik vond dat er ook wel eens gemeld mocht worden dat er nog wel dames zijn die hem fijn vinden en er geen last/problemen van ondervinden. Na dat er zoveel negativiteit over anticonceptie is. En dat zal ook echt wel voor veel dames zo zijn maar een keer een positief bericht is ook fijn. Dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening en ik ben mij er erg van bewust dat dit voor een ander heel anders kan zijn.
Voorlopig blijf ik hem houden en als het zo doorgaat zal ik een nieuwe laten plaatsen over 4 jaar. Gebruiken jullie ook anticonceptie of om bepaalde redenen (inmiddels) niet meer?